De când a venit Adrian Niță la Prefectură, nu s-au mai făcut controale abuzive la firmele private pe criterii politice

0

Mulți știu, puțini cunosc, dar în trecut unii care s-au perindat la conducerea Instituției Prefectului Neamț au făcut o serie de abuzuri, existând suspiciuni rezonabile că folosindu-se de funcția pe care o aveau au trimis controale pe capul unor antreprenori locali pentru simplul fapt că nu aveau aceleași simpatii politice. Lucrurile se pare că s-au schimbat la Neamț de când a venit la conducerea Instituției Prefectului Adrian Niță care ne-a declarat că asemenea dispoziții sau ordine din partea prefectului nu există la această oră.

„La firme private nu are de ce să trimită Prefectura controale. Sunt sesizări, dar nu la modul acesta în care să abuzăm de putere pentru a controla firme. În orice caz, Prefectura nu poate impune unei instituții care nu este subordonată să facă controale. Poate să sesizeze, poate să anunțe, dar nu poate să trimită pe cineva să controleze doar pentru că asta îți dorești tu. Nu vreau să intru în istoric, nu mă interesează. Pot să vă spun că nu au fost cazuri speciale. Nu avem nicio listă care trebuie controlată pe aceste criterii de apartenență politică.”, ne-a declarat prefectul de Neamț, Adrian Niță.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate