Persoanele care doresc să acceseze fonduri europene pot depune proiectele online, începând de astăzi

1

Începând de astăzi, persoanele care doresc să acceseze fonduri europene, pot depune online proiectele, prin intermediul aplicaţiei MySMIS 2014. Aplicația a fost realizată de către MFE împreună cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) şi va fi folosită şi pentru schimbul de informaţii între beneficiari şi autorităţi.

MySMIS va gestiona între 16.000 şi 20.000 de proiecte. Primele proiecte, din exerciţiul bugetar 2014-2020, care vor fi depuse exclusiv online, sunt cele pentru dezvoltarea resurselor umane.

România are la dispoziţie, în perioada bugetară 2014-2020, fonduri europene în valoare de 43 miliarde de euro. Prin Programul Operaţional Capital Uman sunt disponibile fonduri de circa 580 de milioane de euro pentru acest an. Pentru Programul Operaţional pentru Infrastructură Mare al României (POIM), pentru perioada 2014-2020, sunt alocaţi aproximativ 11,1 miliarde de euro din fondurile UE.

Autorităţile de Management ale POS Mediu, POS Transport, POS CCE şi POSDRU au analizat până în prezent 1.561 de proiecte, din care au fost aprobate 40 în valoare totală de aproximativ 541 milioane euro, din care contribuţia UE este de aproximativ 464 milioane euro.

Se mai află în procesare, evaluare sau aprobare 33 de proiecte cu o valoare totală de 640 milioane euro. Din proiectele aprobate, a fost solicitată până în prezent Comisiei Europene suma de 85 milioane euro.

Sursa: www.economica.net.

fonduri UE

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. MARCEL spune

    POS , OS ! etc CHESTIUNEA e de unde ori cine poate sa ma incurce cu 1000 1500 E ptr a deschide un mic magazin mobil , rulota , cu produse BIO , traditionale Romanesti ca , HARZOB de pastravior de la CHEITA , Branza la burduf de capra neagra de Ceahlau , Salata de ridichi de Valeni de la Hasa lipoveanca , Sunculita si Kaizer afumat de Holdita SV, Chitarca si GHebe la borcan ,marinate de Baltatesti , Telemea ,smantana , Lapte prins de LACTO Boroaia si Covrigi de Petru la Covata asezonati cu Dude din parcul central , toate ambalate conform ISO 9001 , la casolete pe care sa le DISTRIBUI prin CASA REGALa a Romaniei ,dealtfel cei 1500 de E fiindu mi necesari ptr Obtinerea TITLULUI de FURNIZOR al CASEI Regale !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate