Agentul șef adj. Doru Cătălin Constantin și câinele polițist Odek, premiați pentru rezultatele deosebite obținute anul trecut

0

Sâmbătă, 26.03.2016, echipajul chinologic aparținând IPJ Neamț și format din conductorul agent șef adjunct Doru Cătălin Constantin și câinele polițist Odek, au fost premiați pentru rezultatele deosaqebite obținute în anul 2015, în cadrul activităților desfășurate cu câinele de serviciu.
În această cursă au intrat 5 echipaje canine care au participat, în anul 2015, la cele mai dificile misiuni, cum sunt cele de căutare a persoanelor dispărute, de depistare a ţigărilor de contrabandă sau a drogurilor disimulate în locuri pe care infractorii le credeau de negăsit.
Alături de colegii din județele Iași, Timiș, Arad și București, echipajul nemțean a primit o diplomă și premiu, acordate de IGPR în cadrul manifestărilor organizate de Ziua Poliției Române.

pre12

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate