Datoriile primariei

1

Va rugam frumos sa ne ajutati sa centralizam datoriile pe care le are Primaria Piatra Neamt impreuna cu societatile comerciale din subordine. Recunoastem ca nu avem calificare in domeniul contabil si nu reusim sa facem un calcul corect. Noua ne ies peste 500.000.000 lei noi. Va rugam, spuneti-ne dumneavoastra cu aproximatie si cu o eroare de 100 de milioane lei noi, cam ce datorii are in prezent primaria impreuna cu societatile pe care le administreaza?

Sesizare publicata si pe domnuleprimar.ro

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Singurele certitudini sunt acestea:
    1. cetățenii Municipiului Piatra Neamț sunt sărăciți peste măsură, de la un an la altul sub mandatul actualei administrații a oranjutanilor prăzuliu-violeți. A sporit sărăcia, s-au ascuțit impozitele! 2. Niciuna dintre investițiile actualei administrații nu este profitabilă. Singura grijă a bandiților este de a-și schimba culoarea electorală, pentru că programul de jaf și prădăciuni, de profanări și violare violentă a proprietăților private a rămas același. Grija nr. 1 este rebrenduirea-reșaparea unui partid condus de tâlhari, o grupare infracțională doar cu preocupări electoral-banditești.

    ADMIN : Pe mine ma sperie foarte tare , nu faptul ca se fura , pentru ca asta se intamla dintodeauna ci ma sperie faptul ca nimeni nu ia nici o masura , statul de drept nu mai exista la Neamt . Inainte pe vremea comunistilor daca unul dintre ei fura peste masura era aspru pedepsit . Am ajuns ca legea sa fie mai neimportanta decat era pe vremea lui Ceausescu in debandada comunista.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate