Datorii de 3.077.263.051.902 lei vechi la o parte dintre firmele familiei Tărâță

9

comunicat-de-presaDatorită discuțiilor din presă din ultima vreme legate de falimentul TCE 3 BRAZI s-a emis un  comunicat de presă. Atașată de comunicat apare o hârtie a GRUPULUI DE FIRME TCE 3 BRAZI unde se arată ca nu sunt datorii de zeci de milioane de euro și că indicatorii economici arată acceptabil. Actul prezentat atentează grav la inteligența cititorilor deoarece nu la GRUPUL DE FIRME TCE 3 BRAZI s-a cerut falimentul, ci la firma care se numește  SC TCE 3 BRAZI SRL .
Intr-adevar cele două firme au denumiri asemănătoare și sediul la aceeași adresă, dar modul în care se încearcă să se ducă în eroare opinia publică este unul cel puțin de nivel veterinar și mă gândesc că poate nu suntem toți niște vite.
tceComunicatul de presă ne spune din prima frază că ”informaţiile false, propagate în spaţiul public fără o minimă verificare a veridicităţii lor, nu fac decât să lovească în imaginea Grupului TCE 3 Brazi, care activează de aproape 20 de ani în România.”  Ei bine, am verificat și în realitate GRUPUL DE FIRME TCE 3 BRAZI / RO 31861388 / J27/349/2013 s-a inființat la data de 17.06.2013 . La o matematică simplă 2014 – 2013 = 1 an de activitate, nu 20 că atunci vorbim de SC TCE 3 BRAZI, nu de GRUPUL DE FIRME TCE 3 BRAZI.
Nici nu cred ca mai are sens să comentăm mai departe comunicatul de presă deoarece oricine înțelege ce e de înțeles.
Pentru o informare corectă în legătură cu datoriile firmelor familiei Tărâță, am facut un calcul riguros cu cele mai actuale și concrete date la care am avut acces.
T C COMPILIMPEX SRL – Administrator Tărâță Mihai – DATORII – 5.513.659 EURO
DIALEX IMPEX SRL – Administrator Tărâță Rodica – DATORII – 22.002 EURO
REMAT SA – Administrator Tărâță Rodica – DATORII – 555.421 EURO
UMARO SA – Administrator Tărâță Culiță (fiul) – DATORII – 2.856.109 EURO
MOBILCREATIV SRL – Administrator – Tărâță George – DATORII – 377.683 EURO
TCE MOBILE DRYERS SRL – Administrator – Tărâță Culiță (fiul) – DATORII – 9.586.575 EURO
GRUP DE PRODUCATORI AGRICOLI TCE SRL – Administrator Tărâță Culiță (fiul) – DATORII – 391.100 EURO
TARAGRO PREST SRL – Administrator Tărâță Rodica – DATORII – 101.105 EURO
TMC CHEMICALS SRL – Administrator Tărâță Mihai – DATORII – 3.538.458 EURO
GRUPUL DE FIRME TCE 3 BRAZI SA – Administrator Tărâță Culiță (fiul) – DATORII – 664.686 EURO
T & S IMPEX SRL – Asociat Tărâță George – DATORII – 2.192.694 EURO
T C E 3 BRAZI SRL – Asociat Tărâță Culiță (fiul) – DATORII – 28.785.725 EURO
AGROSUIND COM SRL – Asociat Tărâță Mihai – DATORII – 11.800.309 EURO
AGROCARM PROD INTERNATIONAL SRL – Asociat Tărâță Elvira – DATORII – 18.777 EURO
PETROFOREST SRL – Asociat Tărâță Culiță (fiul) – DATORII – 3.422.375 EURO
TELECABLU DURAU SRL – Asociat Tărâță Mihai – DATORII – 33.320 EURO
TOTAL _________________________________________________ 69.859.998 EURO
Adica în lei vechi la cursul BNR – 3.077.263.051.902 lei ( să vedem cine știe măcar să citească cifra )

Ce vedeți mai sus sunt doar firmele în care membrii familiei Tărâță au calitate directă de administrator sau asociat, adica doar vârful icebergului. Aici nu vedem firme de care știe toată lumea că sunt deținute prin interpuși de familia Tărâță cum ar fi Durău SA, Petroforest SA sau Info Total Press ( firma ce deține EST TV ).
Dacă e să adunăm datoriile de la zecile de firme ce sunt sub tutela familiei Tărâță și să adăugăm toate firmele care au fost deja lichidate sau falimentate de aceiași oameni, cifra ar fi de proporții apocaliptice.
Incheiem clarificând încă odată că GRUPUL DE FIRME TCE 3 BRAZI este o societate pe acțiuni care stă bine în cifre și avea ZERO angajați în 2013 iar firma care a cerut falimentul și are datorii este SC TCE 3 BRAZI SRL  care a ajuns de la 910 angajați în 2012 la 110 în 2013 și în dreptul căreia, pe portalul instanțelor scrie FALIMENT .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. Vasile Socea spune

  Sa vedem ce hiba o mai avea acest comentariu,spuneam ca artistul a fost ajutat de cei mari de la judet si mai sus dela judet, cu dragul nostru Partid incepand cu batzaitul, ehe dar presa locala si-a facut datoria?aceiea cu re ne tot da peste frunte,ca e al treilea in stat, insfarsit omul a tot urcat si nu stie sa se mai dea jos , nu cumva trebuie ajutat?cand va cadea cei care au contribuit la escaladarea acestuia, oare or avea rusine?ma tem ca nu , multi dintre ei sau imbuibat si au ajuns si mari personaliati, oare se va mai face curat vreodata? deocamdata va felicit, parca a-tzi avea oleaca de sange in instalatie.cu respect.-

 2. de astazi coroi spune

  nu inteleg de ce est tv continua in mod dement cu dezinformarea.noi comentam ca sc tce 3 brazi srl infiintata in 19 decembrie 1994 avand date de identificare cui ro 6571316 inregistrata la orc neamt sub nr.j27/1958/1994 prin reprezentantii legali a cerut insolventa iar marele director est tv o tine langa ore in sir ca grupul de firme tce 3 brazi infiintata in anul 2013 avand date de identificare cui.31861388 inregistrata la orc neamt sub nr, j27/349/2013 are rezultate economice foarte bune si nu a intrat in insolventa.aseara vine si marele administrator balau si ne toaca o ora cu ispravile firmei grup si utilajele pe care le are.domnilor terminati-o cu prostiile fiindca si presa centrala in mod deosebit romania libera a aratat situatia reala.ce rost are sa ne mintim si sa credem privitorii la est tv si cititorii ca sunt prosti.MA INTREB DACA INSTITUTIILE STATULUI IAU IN SERIOS SI CERCETEAZA CE S-A INTAMPLAT CU SC TCE 3 BRAZI SRL DIN 1994 INCOACE TOT ATAT DE INDARJITI VOR FI ADMINISTRATORUL BALA SI TRAIAN SOCEA?

 3. SILVIA spune

  Legea nu exista si pentru acest rechin care a dat afara mii de oameni care au lucrat la Petroforesc?

 4. cineva spune

  –- Adica în lei vechi la cursul BNR – 3.077.263.051.902 lei ( să vedem cine știe măcar să citească cifra )
  ––
  chiar daca ai dreptate in ceea ce priveste continutul acestei propozitii, nu pot sa ma abtin si sa nu scot in evidenta o greseala: e vorba de un numar, nu de o cifra. Cifrele sunt numai de la 0 la 9. Numerele pot fi mai mari, mult mai mari.

  1. de astazi coroi spune

   unde dai si unde crapa.nu inteleg vreti sa dovrditi ca sunteti destept sau chiar aveti ceva de comentat.observatia de aici prezint-o copiilor noua adultilor spune-ne ceva in legatura cu continutul.

   1. cineva spune

    1. Am inteles. Doar copii trebuie sa vorbeasca si sa scrie corect. Probabil doar pana reusesc sa ia bacul. Adultii nu, pentru ca ei spun si scriu intotdeauna numai lucruri interesante, iar micile greseli sau dezacorduri trebuiesc trecute cu vederea. Evident, adultii nu au timp sa fie atenti la chestiuni marunte precum vorbirea si scrierea corecta, ei fiind preocupați sa spună lucruri interesante. Recunosc sincer ca a trebuit sa citesc de doua ori postarea ta ca sa o inteleg.

    2. Nu vorbeam cu tine, ci cu Robert. Din cate am observat, Robert este adeseori atacat de alte publicații in mod grosolan din cauza unor astfel de mici neatenții. E ca si cum vine in fata elevilor sa predea limba română un profesor care face deseori greșeli de vorbire.
    E ca si cum vreau sa ma angajez si ma prezint la interviu murdar de mâncare la gura si cu un muc pe cămașa.

    3. Daca vrei sa imi raspunzi, nu te mai obosi.

    1. de astazi coroi spune

     EXTRAORDINAR,CATA INTELIGENTA , DAR AI RAMAS CU MUCUL PE TINE SI UITANDU-TE LA EL CE FRUMOS S-A ASEZAT ,AI UITAT DE COMENTARIU.ORICUM DE NIVELUL CLASE A -IV-A MERGE.VORBA ALUILALT SUBSCRIU.

   2. Mos Craciun spune

    subscriu

 5. de astazi coroi spune

  cat de mici pot fi unii oameni care vor sa se dea ca sunt mari,respectabili si buni cetateni.pe la iucsa=bozieni poate merg asemenea glume facute la o galeata de vin.dar sa iesi public si sa o tii cu minciuna mi se pare sfidarea bunului simt.oare mihaila de ruginoasa care se da director economic si mai de demult era cu bun simt nu are remuscaricand furnizeaza asemenea cifre.cum sa il mai respecte cetatenii pe nr.1 al judetului cand el umbla cu gainarii.vedeti statul mafiot a distrus tot ce a fost bun in romania si in mod deosebit in domeniul economic.daca ai o datorie la anaf de 1 leu primesti 3 plicuri cu corespondenta care costa 3 lei.in schimb daca faci parte din sistemul mafiot la 5 milioane eu.la fisc nu te deranjeaza nimeni.cum de mai doriti respect si voturi de la cei amarati.unii nu stiu ce sa faca cu banii iar altii nu au 5 lei pentru mancare.HALAL SOCIETATE AM CONSTRUIT DIN 1990 INCOACE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate