Datorii ale firmelor administrate de Radu Bălău, cel care administrează și brandul MONITORUL DE NEAMȚ

10

Radu Bălău, cel care a administrat firma TCE 3 Brazi SRL și acum administrează Grupul de firme TCE 3 Brazi SA, firmă ce deține brandul Monitorul de Neamț, este regele neîncoronat ci doar încătușat al datoriilor adunate pe firme.
Vă rugăm să luați loc pentru că vom da în lei vechi datoriile principalelor firme în care este implicat Radu Bălău. Dacă aveți probleme cu inima opriți-vă acum din citit :
– SC TCE 3 BRAZI SRL –1.290.953.430.000 lei  (29.024.396 euro)
– SC TCE 3 BRAZI SA – 29.809.160.000 lei (670.197 euro)
– AGROSUIND COM SRL – 529.208.440.000 lei (11.898.148 euro)
– AGRICOP COOPERATIVA AGRICOLA – 211.323.180.000 lei (4.751.161 euro)
Așadar, în timp ce băieții de la Monitorul de Neamț plâng de mila nemțenilor care au săracii apa scumpă, politicieni incompetenți și vai, ce multe probleme pe capul săracilor oameni, administratorul brandului MONITORUL DE NEAMȚ era administrator și peste triliarde de lei datorii, bani pe care nu-i va recupera statul român niciodată.
Fără să ne uităm la datoriile de mai sus, dacă e să luăm numai cu banii din dosarul de fraudare de fonduri europene, se deconta apa și canalul pentru 4 milioane de oameni, și dacă e să ne uităm la tot jaful produs în jurul firmei ce deține brandul Monitorul de Neamț, cred că am fi putut plăti apa, gazul și curentul pentru toți pietrenii vreo 50 de ani de acum încolo.
Gata domnilor jurnaliști deștepți de la Monitorul de Neamț și de la EST TV, gata cu mutatul atenției publice de la adevăratele probleme. La toate societățile de la Consiliul Județean Neamț, dacă însumăm tot ce s-a furat în ultimii 25 de ani, nu ajungem nici măcar la 10% din ce a furat cel care administrează brandul Monitorul de Neamț.
Domnilor jurnaliști deontologi!      2.061.294.210.000    ia să citiți voi cu voce tare la EST TV și să scrieți în cuvinte la Monitorul de Neamț suma asta atunci când plângeți de mila nemțenilor care plătesc mult la gunoi și apă.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
 1. FLORIN spune

  Domnilor,cei mai vinovati sunt tovarasii de la Procuratura si Politie care au fost partasi prin inactiune la tot acest jaf.Acesti tovarasi ar trebui sa ajunga exact in acelasi loc ca si condamnatii din acest dosar…si multe alte dosare similare…
  Datoriile nu vor fi recuperate niciodata,insa cuantumul lor putea fi drastic redus daca aceste anchete ar fi inceput acum 5-10 ani.
  Insa tovarasilor procurori le tremura cur..numai cind auzeau de Culita Tarita…Mararu,Pinalti…si mai toti smecherii de altfel…dupa cum arata orasul…

  Deci,atit timp cit nimeni nu i-a oprit timp de 25 de ani sa fure ,este vina lor exclusiva?

  De ce nu vorbeste nimeni de pasivitatea si complicitatea institutiilor publice din Neamt?

 2. hitler spune

  Le-ai dat la temelie acum!!! Numai jurnalisti nu se pot numi aia.

 3. Dan spune

  De aici provin oare si banii invocati de raposatul Culita Tarata ca i-ar fi dat lui Coldea-Biletel pentru televiziunea lui Ghita? Ca sunt aspecte invocate in mass-media.
  Si daca o fi adevarat ce se spune in presa, atunci ne punem întrebarea logica, Tarata a fost protejat de Coldea pentru a nu raspunde penal?

 4. daniel spune

  E blestemul actionarilor de la SEF Petroforest ,unde Balau a primit cadou de la Tarata 7 procente si unde acum pregatesc o devalizare si inselare a celorlalti actionari ,prin asa zisa oferta de cumparare prin firma Columna com srl Roman ,asociatul unic un Tarata deghizat ,asta pentru a deturna cele 9 mil de Eur obtinute di vanzarea fabricii Foresta si nu a acorda devidentele legale actionarilor,.Administratorul lichidator a acoperit frauda din 2007 facuta dupa alta vanzare de fabrici banii fiind sifonati prin MARSAT Roman asociatul careia este socrul lui Mihaita.Cand se vor sesiza organele ANAFsi DNA ?

  1. taranul ION spune

   Cum putem sa luam legatura?

 5. cititor 40 spune

  Dupa atatea actiuni ,concluzia este una:LEGEA AVERILOR ILICITE
  SA SE APLICE IMEDIAT !!!

 6. Privitor spune

  Adica, daca smenarii dau tunuri, fraierii, nu numai sa le achite hotiile, sa mai plateasca si, suprapret la utilitati, altor bagabonti hoti si nesimtiti. Iar dupa logica vehiculata pe aici nimeni sa nu pomeneasca nimic, totul sa faca obiectul trocului dintre armatele de agamani politici si ziaristi „onesti” si „deontologi”. Inca, nedrept, se mai supravetuiest in unele meserii si profesii.

 7. Stefan spune

  Asa e, dar de ce nu dati si datoriile firmelor Primariei Piatra-Neamt si ale CJ?!Sau datoriile firmelor unui parlamentar PSD?!Cred ca ati gasi si pe la alte partide si primarii tot felul de datornici care ne dau lectii de politica si administratie!

  ADMIN: Toate au fost date de mult timp …

 8. Lolita spune

  Dupa ce am citit articolul mi-a venit sa dau cu capul in MONITORUL de sticla din fata mea…sigur lui balau nu-i curg balele la ce are de platit pentru ala care e tarita acuma ?

 9. mickey999 spune

  Phaaaai…vreo 58 de milioane de parai . Nici 60 macar!
  Nimica toata. Doar un morman de hirtie.
  Cu un bilet de loterie acoperi totul intr-o secunda . 🙂 🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate