DAS Piatra-Neamț caută voluntari pentru a lucra cu copiii în situații de risc din oraș

1
FOTO: DAS Piatra-Neamț

Cu sprijinul Primăriei, a Școlii nr. 2 și Școlii Văleni, începând cu luna martie, Direcția de Asistență Socială Piatra-Neamț aduce zilnic 16 copii- elevi, de la Școala Văleni la Centrul de zi pentru copii din Dărmănești, între orele 12.30 – 17.

Aici vor primi prânz cald și servicii de remediere școlară, dar și recuperare comportamentală și socializare.

În prezent centrul are deja circa 40 de copii din oraș și, împreună cu cei din Văleni, vor fi circa 55- 60 de copii zilnic. 

„Avem nevoie de voluntari: elevi de clasele X, XI, XII, de la scoli post-liceale, profesori activi sau pensionari, adulti doritori sa se implice in munca cu copii in risc, membrii ONG-urilor active pentru copii. Voluntarii vor primi adeverinte din partea institutiei noastre.  Va rugam distribuiti catre cat mai multe persoane din Piatra Neamt, multumim! Inscrieri si informatii suplimentare la telefon 0735565002.”, informează DAS Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Silviu spune

    Interesant ! Totuși poate și o precizare. SE Zvonește , că până în data de 15 Martie anul curent , Trebuie sa depui , completezi , ceva de genul pentru cei 2% care îi poți Dona , după data de 15 ,banii nemaiputand fi Redirecționați , Ii vrea ANAF ul respectiv Guvernul . NU e OK.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate