Daruri pentru copii, la Biblioteca Județeană “G. T. Kirileanu” Neamț

0

daruri-pentru-copii

Bblioteca Judeţeană “G. T. Kirileanu” Neamț, prin Centrul de Informare Comunitară (Locală și Europeană) și Secția de carte pentru copii și Ludotecă “Ion Creangă”, vă invită vineri, 16 decembrie 2016, de la ora 11.30, la un eveniment dedicat copiilor.

Așadar, biblioteca va oferi cărți, jucării și dulciuri unui grup de copii din comuna Bozieni (însoțiți de reprezentanti ai Școlii gimnaziale din localitate, ai Primăriei și ai bibliotecii comunale), precum și unui alt grup de copii din cadrul Centrului de Educație Incluzivă “Alexandru Roșca” Piatra-Neamț, sub coordonarea prof. Daniela Gologan.

Darurile oferite copiilor au fost strânse în cadrul Proiectului “Dăruind, vei dobândi”, prin implicarea voluntarilor bibliotecii și a membrilor “Rotaract” Piatra-Neamț, urmând a fi înmânate de însuși Moș Crăciun, care se așteaptă să fie răsplătit de către cei mici, cu o poezie și un colind.

Evenimentul se constituie într-o pledoarie pentru lectură, pe de o parte, precum și pentru păstrarea tradițiilor și încurajarea generozității, pe de altă parte.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate