Dăruiește la Înălțime: până pe 27 iunie, Shopping City Piatra-Neamț colectează cărți de povești pentru copiii din medii vulnerabile din județul Neamț

0

Piatra Neamț, 21 mai 2021 – În cadrul proiectului Cutia cu povești, demarat împreună cu Asociația Comunitatea Noastră, Shopping City Piatra-Neamț va colecta donații de cărți cu povești pe care le va oferi copiilor din medii vulnerabile din județul Neamț. Până pe 27 iunie, în cadrul campaniei “Dăruim Povești La Înălțime”, doritorii pot dona cărțile în cutia special amenajată pe galeria centrului comercial.

Proiectul Cutia cu povești și-a propus să ofere o șansă la educație și la un viitor mai bun copiilor din medii defavorizate din județul Neamț. Cu ajutorul Asociației Comunitatea Noastră și a participanților din campanie se dorește strângerea unui număr cât mai mare de cărți într-o stare bună care pot fi oferite ulterior copiilor. În plus, la finalul campaniei, voluntarii le vor citi povești copiilor, pe baza cărora vor porni discuții, vor face jocuri și le vor oferi cărțile în dar. Proiectul își dorește să ofere copiilor din medii vulnerabile o perspectivă nouă, iar prin puterea exemplului, să îi inspire și să îi motiveze să acorde o atenție mai mare școlii.

Parteneriatul Shopping City Piatra-Neamț cu Asociația Comunitatea Noastră este doar unul dintre proiectele centrului comercial care au ca scop sprijinirea comunităților defavorizate din județul Neamț cu ajutorul donațiilor. În octombrie 2020, cărțile colectate în campania Dăruiește la înălțime – Dai Carte, Dai Parte!, au fost donate pentru dotarea bibliotecilor din cadrul a 10 școli din mediul rural din județul Neamț, din comunitățile unde riscul de abandon școlar este ridicat, pentru ca un număr cât mai mare de copii să se poată bucura de acces la educație prin intermediul lecturii.

#ResponsiblyTogether

“Dăruim Povești La Înălțime” este o inițiativă în cadrul platformei de responsabilitate socială #ResponsiblyTogether a NEPI Rockcastle și face parte dintr-o serie de activități educaționale pentru a susține comunitatea locală.

Asociația Comunitatea Noastră Piatra-Neamț este o inițiativă locală care inspiră și conectează oamenii pentru a participa împreună la dezvoltarea comunității din care fac parte. Prin dezvoltarea comunității se creează, implicit, un context sănătos pentru împlinirea țelurilor personale și profesionale dorite. Comunitatea Noastră a reușit să unească întreaga comunitate sub inițiativa Vivid și a arătat că dorințele pot deveni realitate. Comunitatea Noastră îi reunește pe toți membrii comunității pentru ca împreună să transforme orașul într-unul cu care să ne mândrim și unde să ne bucurăm că trăim, implementând proiecte de dezvoltare socială, culturală și economică, proiecte cu accent pe educație și implicare comună, unde fiecare individ și organizație contribuie.

Detalii despre campanie pot fi urmărite pe pagina https://shoppingcitypiatraneamt.ro/evenimente/daruim-povesti-la-inaltime/ și pe Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt .

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Piatra-Neamț controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Kendra, Beauty Mania, DM și Altex.

Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate