Daniel Vasilică Harpa, un Om pentru Neamț. După trei mandate de primar la Târg, noul său drum e spre președinția CJ Neamț (VIDEO)

0

Daniel Vasilică Harpa, candidatul PSD pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Neamț, a intrat în cursa electorală cu speranța că nemțenii „vor alege Binele”.

„O să merg cu încredere și respect în fiecare localitate din Neamț și voi vorbi cu oamenii locului despre ceea ce am făcut, dar și despre ceea ce vrem să facem noi, cei de la PSD, pentru comunitățile din județul nostru.”, a declarat acesta.

Daniel Harpa se prezintă ca un om obișnuit și crede că un președinte de Consiliu Județean ales din rândul primarilor este cel mai bun lucru care se poate întâmpla pentru o administrație sănătoasă. Primarii sunt cei care înțeleg cel mai bine problemele din teritoriu, iar prin pârghiile Consiliului Județean Neamț toate comunitățile se pot dezvolta atât timp cât cea mai importantă instituție din județ e condusă de oameni care cunosc administrație.

Născut la Timișești, Daniel Harpa a urmat cursurile Liceului de Aviație, apoi s-a îndreptat spre o carieră în MAI. A absolvit Facultatea de Drept în 2001 și apoi a devenit ofițer de poliție. În cele mai importante momente ale vieții sale a fost susținut mereu de frumoasa sa familie. E căsătorit, are doi copii, și a dorit să ofere mai departe comunității rezultate prin implicarea sa activă.

În urmă cu 12 ani a candidat și a câștigat funcția de primar al orașului Târgu Neamț. Timp de 3 mandate a reușit să modernizeze spitalul, infrastructura, școlile, spațiile locative, să atragă fonduri europene și acum lasă viitorului primar un oraș pus la punct și o echipă competentă la primărie.

Acum își dorește să conducă Consiliul Județean Neamț și, prin prisma experienței dobândite în cele 3 mandate de primar la Târg, să ajute toate localitățile din județ, venind în sprijinul primarilor și având în centrul atenției cetățeanul de rând.  

„Cu sprijinul nemțenilor, și cu ajutorul lui Dumnezeu, voi deveni președintele CJ Neamț. Am credința că peste 4 ani voi putea privi în ochii celor care mi-au dat încredere cu conștiința împăcată.”, a declarat Daniel Vasilică Harpa, „un om pentru Neamț”.

Comandat de PSD Organizația Județeană Neamț, Executat de SC Ghici Computers SRL, Cod MF 21240002

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate