Daniel Chirilă și-a depus candidatura pentru Primăria Bicaz-Chei, alături de echipa PSD pentru Consiliul Local și senatorul Răzvan Cuc

0

Astăzi, 24 aprilie, lumina reflectoarelor s-a îndreptat către comuna Bicaz-Chei, unde a avut loc un eveniment important – depunerea dosarelor pentru candidatura lui Daniel Chirilă la funcția de primar, alături de echipa sa pentru Consiliul Local Bicaz-Chei.

Într-un tablou politic marcat de determinare și entuziasm, Daniel Chirilă a fost însoțit de senatorul Răzvan Cuc și de o parte a echipei PSD Bicaz-Chei.

Senatorul Cuc a rostit câteva cuvinte, exprimându-și încrederea în Daniel Chirilă, subliniind că acesta va face o treabă extraordinară și că va fi susținut de către cetățeni: „L-am ales pe Daniel Chirilă având certitudinea că se va descurca extraordinar și că va fi votat de cetățeni. Un om minunat care pune pasiune în tot ceea ce face, o persoană implicată care luptă pentru viitorul comunei sale.”, a declarat senatorul Răzvan Cuc.

Plin de speranță și cu inima plină de emoții, Daniel Chirilă a avut un scurt discurs în care a exprimat recunoștința sa față de toți cei prezenți, pentru încrederea și sprijinul acordat:

Domnule senator Răzvan Cuc, stimați membri ai Partidului Social Democrat, distinși invitați, bine ați venit!

Astăzi, în această locație emblematică pentru comunitatea noastră, Bicaz-Chei, am privilegiul să mă prezint în fața dumneavoastră, nu doar ca membru al acestui partid, dar ca și candidat pentru funcția de primar al acestei frumoase localități.

Este un moment de cotitură pentru comunitatea noastră. Ne aflăm într-un punct în care deciziile pe care le luăm, traseele pe care le alegem și liderii pe care îi susținem vor defini cursul dezvoltării locale pentru anii care urmează.

Viziunea mea, dragi prieteni, este aceea de a construi un viitor în care tinerii noștri nu doar că vor dori să rămână aici, dar vor fi mândri să contribuie la creșterea localității noastre. Un viitor în care vârstnicii noștri să se simtă respectați și valorizați, în care afacerile locale să fie încurajate și susținute, și în care fiecare voce să poată fi auzită.

Mulțumesc domnului președinte Daniel Vasilică Harpa și domnului senator Răzvan Cuc pentru că au crezut în mine și mi-au oferit șansa de a-mi dedica timpul și priceperea pentru a lucra în folosul concetățenilor mei. Vă mulțumesc dvs., stimați membri ai echipei PSD și viitori consilieri locali, pentru sprijin. Acum ne punem încrederea în mâinile oamenilor din Bicaz-Chei, care, sunt convins  că își doresc aceleași lucruri ca și noi:

    Dezvoltarea infrastructurii

    Sprijin pentru agricultură și turism

    Transparență și integritate în administrație

    Reducerea taxelor

    Sprijin pentru persoanele defavorizate

    Realizarea proiectului de investiții: Alimentare cu gaze naturale

Acestea sunt doar câteva din direcțiile pe care doresc să le urmăm împreună, va urma luna oficială de campanie în care atât eu, cât și colegii mei din PSD Bicaz-Chei, ne vom susține proiectele și ideile în fața cetățenilor comunei.

Dragi prieteni, cu inimă deschisă și plin de speranță, vă cer sprijinul. Împreună, putem face din Bicaz Chei un model de dezvoltare și bunăstare.

Vă mulțumesc pentru încredere și pentru susținere. Haideți să lucrăm cu toții, împreună putem!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate