Dana Macsim, respinsa la examenul pentru functia de director la Complexul Muzeal din Bacau

2

La concursul pentru postul de director al Complexului Muzeal “Iulian Antonescu” din Bacau au participat 4 candidati, printre care si directorul Centrului pentru cultura “Carmen Saeculare” din Piatra Neamt. Problema este ca niciunul dintre candidati nu a obtinut nota de trecere (7) la proba de analiza a proiectelor de management. Concursul va fi reluat peste o luna. Cei patru candidati au fost Dana Macsim, director la “Carmen Saeculare”, Piatra Neamt; Lăcrămioara Istina – sefa Sectiei de Arheologie si Istorie a Complexului Muzeal Bacău; Florin Filip, expert UNESCO în patrimoniu imaterial, si Carmen Istrati Murariu, angajată a Sectiei de Artă a muzeului. Dana Macsim a fost singurul candidat fara studii de specialitate in domeniul muzeografiei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. x-man spune

    Phii…da’ capabila e femeia asta. Se pricepe la toate…?!? Da’ ce nu o puneti presedinte in locu’ lu’ Pruteanu. Sigur se descurcă, e calificată …, nu se vede?
    Ignoranţi, ăştia de la Bacău, lucrarea ei sigur era de 10, da’ au măsluit nota. Ai dracu’au fost ei mai catolici decât Papa. Altfel nu se explică cum acelaşi proiect ia notă maximă la Piatra Neamţ şi la Bacău nici măcar de 7, sau l-a pieptănat prea tare, de s-a ales praful de el.

  2. costica spune

    esec macsim:)))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate