Dacă nu putem învinge mafia de la școli, poate măcar ne adaptăm la situație

9

Despre mafia cu înscrisul la școli am discutat și nu mai reluăm subiectul (click aici pentru articol).

Totuși dacă nu putem pune capăt producerii de mutații false pe bandă rulantă, poate a venit timpul să ne asumăm acest lucru și să nu ne mai luptăm cu mafia, ci să ne adaptăm efectelor produse de ea. În acest sens, ar fi indicat ca în zona școlilor unde copiii sunt aduși de prin toate colțurile orașului să se reconfigureze circuitele rutiere și să se facă totul pe un singur sens pentru a evita ambuteiajele.

De asemenea, o ideea bună a avut un consilier local liberal care a sugerat să se foloseasca mai multe intrări la aceste școli. Pe o parte să intre și să iasă elevii mai mici, pe cealaltă parte ceilalți elevi, dar din păcate și această ideea trebuie impusă de cineva, că prin simple discuții cu conducerile școlilor nu se rezolvă nimic. Toți zic că se implică, dar în final nu se întâmplă nimic.

Așadar, rugăm municipalitatea să se adapteze la mafia din învățământ și să reconfigureze accesul în școli și accesul auto în zona școlilor unde sunt înscriși ilegal mulți copii pentru a se decongestiona traficul în aceste perimetre la orele când copiii sunt aduși sau luați de la ore de către zeci de părinți cu zeci de mașini.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. Tata spune

  Mutațiile pe bandă rulantă nu le fac școlile! Cred, că ar fi cazul să căutați vina în altă parte!

 2. Eftimescu Constantin spune

  Era si timpul !!!!!

  1. Viorel Mihăilescu spune

   Pentru ce ?

 3. Stefan spune

  Pana la urma, trebuie luata in calcul si desfiintarea unor scoli si licee!E greu de acceptat, dar e necesar daca ne gandim la numarul de elevi si la adresabilitate…

 4. Diaconu Madalina spune

  Situatia este valabila pt mai multa scoli si oras. Incercati sa filmati si la scoala nr.2 sau la Spiru Haret. De ce denigrati doar scoala nr.3?

  ADMIN: Scoala numarul 3 are cel mai mare numar de elevi din alte zone decat cea arondata școlii.

  1. elena spune

   poate fi verificata informatia asta? cum ati constatat ca la scoala 3 sunt cei mai multi elevi din alte zone? specific ca locuiesc pe Dacia si drumul catre servici este mai scurt prin fata scolii 3, motiv pt care duc si copilul si inca doi ai vecinilor, oare asta inseamna ca vin din alta zona, datorita faptului ca vin cu masina?

  2. Viorel Mihăilescu spune

   Pentru Admin: si ăsta este un criteriu pentru a denigra ? Halal profesionalism !!! si apropos: aveți dovezi materiale referitoare la numărul de elevi din alte zone care sunt la școlile din municipiu … bănuiesc că cei care răspândesc informații false știu că pot fi acuzați de multe !!!
   Produceți documente, fiți responsabil și asumați-vă aberațiile ….
   De fapt în spatele acestui subiect se află un consilier liberal, dornic nevoie mare să facă din curtea școlii mai sus pomenite un sens giratoriu … este expert în sensuri, movile, gâlme s.a.

   ADMIN: Presupun ca sunteti un cadru didactic incompetent ca ati comentat cu cinci identitati diferite de la același calculator. Cam despre asta e vorba in invatamantul pietrean ….niste incompetenți care nu stiu ca se vede cand comenteaza cu nume false și care sunt depășiti total … ne educa copiii.

   1. Viorel Mihăilescu spune

    si totuși puteți răspunde la întrebările formulate ?
    Doamne cât de simplu gândiți !!! faptul că mesajele pot fi de pe un același computer sau nu, vă spune d-voastră cât de competent e un profesor ? jale mare cu asemenea ziariști …

    ADMIN: Ati castigat posibilitatea de a ne face de ras. Oricand doriti, o echipa a ziarpiatraneamt.ro va sta la dispozitie pentru efectuarea unui interviu in varianta video in care dumneavoastra, asumat și prin viu grai sa spuneti tot ce doriti, să intrebati tot ce doriti, etc. Trebuie doar sa ne contactati sau să va dati seama cat de penibil(ă) sunteti 🙂

  3. cristina spune

   Blocajele cele mai mari nu sunt la sc. 3 ! Mergeti dimineata la sc. 2 sa vedeti ce e !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate