Dacă nu ai un bătrân, să-ţi cumperi…o bancă

1

Un pensionar pietrean, amendat de autorităţi cu 500 de lei, a suportat consecinţele faptelor sale după ce, deranjat de un grup de tineri adunaţi în faţa blocului său, a distrus, cu ajutorul unui bomfaier banca pe care aceştia stăteau. Bătrânul a fost surprins de poliţiştii comunitari chiar în toiul acţiunii, acesta fiind sancţionat contravenţional confrom legilor în vigoare cu privire la distrugerea bunurilor publice.

MORALA – Anul trecut un alt batran a primit diploma de Dughit de Onoare al orasului Piatra Neamt pentru ca in prostia lui a pus in pericol viata unor copii care faceau galagie la o banca din cartierul Maratei .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. SiLviu spune

    Dar cand stau in Parcul central cate 1 batran pe o banca, iar la 2m alta batrana singura, si ocupa 1 am intreaga banca cum e? De nu s`ar duce putin macar cate 2 pe aceeasi banca.. duminica si sambata cauti 30 minute un loc pe banca, si numeri pe putin 8 banci ocupate de un singur/o singura batrana/batranel. Sa „se combine” si ei mai mult la o banca, pt ca tineri care ocupa singuri o banca nu veti vedea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate