Cumpără în siguranță iPhone-uri recondiționate

0

Un iPhone este unul dintre cele mai iubite modele de telefoane de pe întreg mapamondul. Cum cei pe la Apple dezvoltă anual noi modele de telefoane, având la bază tehnologii din ce în ce mai sofisticate, apare și dorința achiziționării unui nou iPhone.

Însă de cele mai multe ori, costurile acestora sunt ridicate și nu toată lumea își permite. Totuși, pentru această categorie de persoane, dar și pentru cei care își doresc un iPhone, dar nu vor să plătească o sumă fabuloasă, există opțiunea de iPhone refurbished. Acestea vin la prețuri mai mult decât decente și funcționează și arată impecabil.

Ce înseamnă un iPhone recondiționat? 

Se întâmplă uneori, ca din anumite motive ce țin de estetica telefonului sau diverse probleme de software și hardware, telefoanele să fie returnate de cumpărători. Un iPhone, înainte de a fi propus spre vânzare, este temeinic verificat și testat de specialiști.

Un iPhone recondiționat reprezintă soluția perfectă pentru cei care își doresc un produs Apple la prețuri decente. Un astfel de telefon refurbished este un telefon care arată și funcționează precum unul nou, fiind 100% funcțional. 

Un telefon de la Apple recondiționat este verificat și reparat atât software, cât și hardware, dacă necesită. Acesta are o performanță ridicată, se mișcă bine, are spațiu de stocare și o baterie bună, întocmai ca un telefon nou, beneficiind de o garanție de 12 luni. 

Ce trebuie să verifici atunci când achiziționezi un telefon recondiționat? 

Dacă îți dorești un iPhone recondiționat și ai ocazia să-l cumperi direct din magazin, verifică cu mare atenție ca telefonul să fie resetat la setările din fabrică și felul în care răspund comenzile atunci îl folosești. Dacă este comandat dintr-un magazin online, alege opțiunea de deschidere a coletului la livrare pentru a te asigura că totul este în regulă.

Achiziționează un iPhone doar dacă primești și o factură valabilă. Aceasta îți va fi de folos dacă vrei să-l returnezi sau să-l trimiți în garanție. Telefonul trebuie să beneficieze de o garanție minimă și drept de returnare. În caz contrar, evită să-l cumperi. 

Avantajele achiziționării unui iPhone recondiționat 

Achiziționează un telefon refurbished și vei beneficia de o serie de avantaje. Trebuie să știi că un astfel de telefon nu se va deosebi de unul nou, singura diferență fiind micile semne de uzură și zgârieturi fine, rezultate în urma folosirii de către fostul proprietar. 

Un iPhone 11 recondiționat te va ajuta să economisești bani, fiind mult mai ieftin comparativ cu același model, cumpărat de nou. Telefoanele refurbished dispun de aceleași specificații ca modelele noi, însă la costuri reduse cu până la 50-60%. Dacă nu dispui de suficienți bani în momentul achiziționării telefonului, poți opta pentru plata în rate.

Deși este recondiționat, un iPhone vine la pachet cu o garanție de 12 luni. Acesta este un avantaj benefic, întrucât, în cazul apariției unor probleme sau defecte de țin de softul telefonului, acestea pot fi remediate de către vânzător prin intermediul garanției. 

Un magazin specializat în comerț îți va oferi factură în urma achiziției unui iPhone. Factura îți va servi în situația în care dorești să faci retur din diverse motive. Ca și în cazul telefoanelor noi, unul recondiționat are un termen de retur de 14 zile. Această perioadă de retur este ideală în cazul în care nu ești mulțumit de produs. De asemenea, beneficiezi de livrare și retur gratuit. 

Efectuează verificările necesare înainte de achiziționare, profită de avantajele pe care ți le oferă un iPhone recondiționat și bucură-te de un telefon ca nou, la un preț mai mult decât accesibil. 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate