Cum va fi vremea până la finalul lunii (PROGNOZA METEO)

0

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 17 – 30 APRILIE 2023

MOLDOVA
Media maximelor termice va fi mai scăzută decât în mod normal la această dată până în 21 aprilie și se va situa, în general, între 12 și 15 grade, apoi ușor mai ridicată și va avea valori cuprinse între 17 și 20 de grade. Minimele termice vor fi peste mediile climatologice specifice datei și se vor situa, în marea lor majoritate, între 6 și 8 grade.
Temporar vor fi averse și descărcări electrice aproape în fiecare zi, mai intense și mai frecvente între 17 și 20 aprilie.

LA MUNTE

În prima săptămână din interval, mediile temperaturilor maxime vor fi cuprinse între 5 și 7 grade, iar a minimelor între -2 și 1 grad. În cea de a doua săptămână se va încălzi ușor, astfel că maximele vor fi în medie între 8 și 11 grade, iar minimele între -1 și 3 grade.
Temporar vor fi precipitații în fiecare zi, sub formă de ploaie, iar în prima săptămână, la altitudini mari și lapoviță și ninsoare. Acestea vor avea și caracter de avesă și vor fi însoțite de descărcări electrice.

Sursa: ANM

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate