Cum și-a bătut joc PNL Neamț în cel mai crunt mod posibil de zeci de bătrâni bolnavi și săraci din Neamț

1

Citiți cu atenție acest text de mai jos, din 10 noiembrie 2020. Un text cu care PNL Neamț și-a bătut joc de oamenii bătrâni și cu boli din Neamț doar pentru ca să-i prostească și să le ia voturile.

Astăzi s-a votat în Parlament o lege importantă pentru nemțeni!
Este vorba despre proiectul de lege nr. 26/2018. Am fost inițiatoarea amendamentului care prevede pensionarea cu 2 ani mai devreme, fără penalizări, pentru cetățenii localității Săvinești precum și a celor care locuiesc pe o rază de 8 km în jurul localităţii în care se află situl contaminat, respectiv fostul combinat de îngrășăminte chimice. De această lege vor beneficia persoanele care au locuit cel puțin 30 de ani în zonele afectate de poluarea remanentă. Cererile se vor depune la Casa de Pensii a județului Neamț, imediat după promulgarea acestei legi de către Administrația Prezidențială.

Și pentru că mincinoșii de la PNL Neamț semănau și ură contra adversarilor politici, mesajul lor era însoțit de unul și mai lipsit de bun simț.

Stimate domnule Arsene, aceasta este o veste demnă de promovat pe Facebook, cu un limbaj decent și cu un efect real, pozitiv, pentru nemțeni!

Ce s-a întâmplat după ce PNL Neamț s-a lăudat peste tot cu această lege? Zeci de oameni bătrâni și cu nevoi au început să strângă acte și adeverințe pentru a compune dosarele necesare beneficierii de avantajele acestei legi. Luni de zile au umblat săracii oameni să strângă dovezi că au locuit zeci de ani într-o anumită zonă și la o anumită distanță de un poluator.

După ce au cheltuit bani, au pierdut timp și și-au pus speranțe au mers sărmanii oameni ca Casa de Pensii unde, în urma aplicării criteriilor aberante stabilite prin legea cu care PNL Neamț a făcut campanie, NICIO PERSOANĂ nu s-a încadrat în condițiile solicitate și NICIO PERSOANĂ nu a putut beneficia de marea lege făcută de PNL Neamț doar pentru a prosti oamenii să-i voteze.

Iată dovada clară că atunci când PNL Neamț vrea să păcălească electoratul nu are nicio limită în a-și bate joc de oricine. Au făcut o lege frumoasă, dar cu niște norme de aplicare care să nu permită nimănui să beneficieze de nimic. Doar să pună oamenii pe drumuri și să le dea speranță în schimbul votului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Leo Taxil spune

    De parcă n-am ști că PNL-iștii de azi nu au nimic în comun cu liberalii adevărați din anii interbelici; ei nu sînt decît niște PDL-iști vopsiți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate