Cum se fură în Neamț sub ochii îngăduitori ai Prefecturii

7

Anii trecuți am scris nenumărate articole despre sutele de mii de puieți de salcâmi aduși la Neamț tocmai de la Constanța pentru crearea unor perdele forestiere în vederea opririi înzăpezirilor. Deși a fost foarte clar că aceste perdele forestiere nu se plantează unde trebuie, ci sunt plantate în special unde avea interes fostul președinte de Consiliu Județean, Prefectura Neamț, care e prima responsabilă în gestionarea situațiilor ce țin de înzăpeziri sau alte fenomene similare, a închis ochii în mod suspect de complicitar. Iarna care a trecut a fost una fără probleme deosebite, dar cu siguranță vor veni ierni grele în acest județ și frumoasa Prefectură va face din nou comandamente în care cei de la ISU și mulți alții se vor chinui să deszăpezească anumite drumuri care la această ora ar fi trebuit să fie protejate de perdele forestiere de salcâmi.
Beneficiarul puieților care ar fi trebuit să formeze aceste perdele forestiere a fost Consiliul Județean care, în colaborare cu prefectul de la acea vreme, a stabilit zonele expuse înzăpezirilor și a trecut la plantat și s-a plantat așa de bine că acum perdelele forestiere păzesc de înzăpezire proprietățile, fermele și drumurile agricole pe care le folosesc cei din apropierea sau familia fostului președinte al Consiliului Județean Neamț.
Poate nu ar dăuna ca cineva să facă un inventar al sutelor de puieți aduși pentru evitarea situațiilor de urgență și să vada că o întreagă pleiadă de funcționari publici au fost complici la această deturnare a utilizarii unor mijloace de înlaturare a efectelor meteorologice extreme.

7 Comentarii
 1. cititor40 spune

  Ziaristul face ce stie mai bine:scrie,semnaleaza!
  Noi ,astia care citim ce facem?
  Are cineva curajul sa scrie autoritatilor?
  Personal smnalez de ani buni, ca,drumurile nationale din judet sunt drumuri strategice! CSAT-UL ARE CONSILIERI CARE CITESC PRESA,INFORMEAZA PRESEDINTIA,PRIM MINISTRUL ?Am incercat sa intru pe saitul presedintiei si nu pot!

 2. Violla Pascu spune

  Dute si viseaza in continuarie frumos !!!

 3. Cristina Moldovanu spune

  De ce nu-i fură pe prefecți ca și noi am fi îngăduitori

 4. xx spune

  Ca s-au plantat niste salcimi undeva care proteleaza de inzapezire si de arsita vara indiferent unde eu cred ca nu e rau<Rau este ca de atunci si innainte de asta toti cei alesi in fruntea bucatelor,chiar si noi oamenii de rind stam si critican,aratam cu degetul in loc sa punem mina la treaba si sa facem fiecare cite ceva,putin cite putin se aduna si se rezolva diverse probleme,dar prin munca nu pe demolare.Nu vom construi nimic si o vom duce-o din ce in ce mai rau daca nu ne uitam la vecini sa facem si noi ceva bun ca ei nu sa asteptam sa le moara capra,pina nu instauram cultul muncii

 5. Iubitor de natură spune

  De ce nu se numără copacii tăiați ilegal din pădurile comunei Ion Ceanga. Este strigător la cer cum se taie pădurile din satele acestei comune cu sprijinul pădurarilor.

 6. FLORIN spune

  Poate ca
  Ar trebui
  Sa vina cineva
  Sa numere cineva
  Sa verifice cineva
  Sa faca cineva ceva

  Oricine,alooo,e cineva acolo?

  Nu vine nimeni sa vada hotiile colosale din Neamt?Se vad din satelit,te impiedici de ele peste tot….

  Cine dracu sa vina sa verifice?

  Parchetu?IPJ-ul?DNA-ul?DIICOT-ul?

  Pai astea sunt institutiile care au patronat jaful in acest judet si au protejat mafia politica si interlopii care au devalizat si care conduc in prezent.

  Alooo,ziaristule care scrii…..nu te-ai plictisit sa tot crezi ca vine cineva?

  1. MARCEL spune

   FLORINE ! Parchet , DIICOT , IPJ sunt in NEAMT , DAR DNA unde Este ? la Bacau stiu si Eu ! dar sunt 65 km de acolo la P neamt ori si Tu singur afirmi ca uneori Ei Nu STIU ce se Petrece la 100m de Institutia Lor ! De unde VREi TU sa CUnoasca de la 65 km distanta ?? DE Venit VINE , CANICULA , GRINDINA cat oul , Tornade , Viituri ! CAND vreunul din aceste fenomene il va ,ii va Afevta si pe cei din Prefectura se vor , Poate vor lua MASURI .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate