Cum se circulă astăzi pe drumurile naționale din Neamț

0

La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară fără evenimente deosebite cauzate de starea vremii sau a carosabilului, cu excepția DN 11, km 90+000-175+450, limita jud. Covasna – Onești – Bacău, unde autoritățile au instituit o restricție pentru autovehiculele cu masă maximă admisă mai mare de 7,5 tone, în intervalul 07.00 – 11.00. 
Ninge în județele Suceava, Bacău, Galați, Neamț și Vrancea, iar carosabilul este umed cu porțiuni de zăpadă frământată de 0-2 cm pe DN 18 (jud. Suceava), în județele Vrancea și Bacău, și în strat de sub 1 cm pe DN 17A (Vatra Moldoviței – Ciumârna, județul Suceava). În rest carosabilul este umed. 
Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 100 de autoutilaje și s-au răspândit 309,3 tone material antiderapant.

Secţia Neamţ a CNAIR a acţionat cu 25 lucrători şi 25 utilaje pentru deszăpezire şi împrăştierea de material antiderapant (53 tone) pe drumurile DN 12 C, DN 15, DN 15 B, DN 15 C, DN 15D; DN 15 F, DN 15 G, DN 17 B și DN 2 din judeţ. Starea părţii carosabile: umedă cu zăpadă tratată și frământată de cca 1cm. La ora raportării se acţionează pe toate drumurile naţionale din judeţ cu 29 de utilaje.

Carosabil umed cu mici porțiuni cu zăpadă tratată pe DN 15, Pângărați, județul Neamț. În zonă acționează în regim de patrulare o autobasculantă dotată cu lamă și răspânditor de material antiderapant.


DN 15, Pângărați – FOTO – DRDP IASI

Carosabil umed, temp. -3 grade C, pe DN 12C, loc. Tașca, județul Neamț


DN 12C, Tașca – FOTO DRDP IASI
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate