Cum să atragi energiile pozitive și să refuzi ce e rău în viața ta – Practici bune de viață

0

O schimbare de direcție în viață sau o trezire spirituală sunt suficiente ca la un moment dat să te convingă că trebuie să acționezi. Energiile pozitive sunt cele care îți oferă zâmbetul pe buze și care te conving că viața este frumoasă și merită trăită. 

În schimbul grijilor apăsătoare și a stresului care macină nervii, încearcă mai bine să practici pozitivismul. În rândurile următoare poți descoperi câteva tehnici ușoare și la îndemână, care să te facă să te iubești mai mult și să treci pe modul pozitiv.

Iată cum poți adopta lucrurile bune în viața ta, cu vibrații pozitive

  • Detașează-te de trecut

Conform legilor omenirii, este firesc ca trecutul să își pună o amprentă marcantă în viață. De fiecare dată când gândul trece cu cativa ani în spate, nostalgia sau poate regretele își fac apariția. Însă dacă se dezvoltă un blocaj în trecut, vibrațiile pot fi de joasă intensitate și de aici și energiile nu tocmai bune. 

Fiecare moment trebuie trăit în prezent și cu siguranță că nu mai ești acea persoană de acum câțiva ani. Dacă vrei ca viața ta să capete un nou sens și să îmbrățișezi energia pozitivă pentru a străluci, detașează-te de trecut, trăiește prezentul și privește spre viitor. Te pot ajuta aici planurile scrise pe hârtie, care să îți ofere speranța unor momente mai bune și mult așteptate.

  • Încearcă lucruri noi și frumoase

Crezi că este suficient să te învârti în zona ta de confort, în fiecare zi pe repeat? Așa nu poți atinge un nivel energetic mai bun. Unele lucruri pot fi înlocuite cu altele noi, la fel și obiceiurile. 

Poate ar trebui să redescoperi plăcerea cititului sau poate este momentul oportun să afli de ce lumea adoră sauna cu infraroșu, de exemplu. Poți accesa și tu Fionaspa.ro pentru a descoperi o practică antică, însă extrem de actuală, care poate ridica nivelul de vibrații și poate oferi energia pozitivă de care ai nevoie zilnic.

  • Nu băga în seamă criticile

Unul dintre cele mai grele lucruri de făcut este primirea unei critici, mai ales dacă lucrurile sunt spuse în față. Cu siguranță că starea se schimbă și treci direct pe vibrații negative care îți strică ziua. Încearcă mai bine să faci invers și să accepți cu bucurie orice critică adusă, ca și cum nu te-ar atinge. 

Stimulează energia în direcția bună și îmbrățișează tot ceea ce ți se întâmplă pentru a putea trece cu bine peste o asemenea situație. Crezi că doar ție îți sunt aduse criticile? Nicidecum! Sunt mulți cei care se confruntă cu asemenea probleme, iar unii dintre aceștia știu cum să țină situația în frâu.

  • Stresează-te mai puțin

Stresul de la muncă, din trafic sau din societate în general pot da vibrațiile peste cap și te pot indispune în fiecare zi. Cu siguranță că aceste energii negative te fac să îți dorești să interacționezi mai puțin cu lumea. Însă încearcă să privești lucrurile din alt unghi și manageriază aspectele dificile ce pot apărea cu mult calm și seninătate. 

Nu te mai grăbi cu lucrurile pe care le ai de făcut, ia-o mai ușor și astfel te eliberezi de o bună parte din stres. Crezi că se termină totul dacă nu dai un raport la timp? Nicidecum!

Așadar, energiile pozitive pot fi atrase doar dacă vrei tu, dacă te iubești suficient și dacă știi că doar așa poți trăi frumos. Nu trebuie să te convingi că acesta este un traseu bun în viață, ci să elimini aspectele care până mai de curând ți-au măcinat nervii și nu te-au lăsat să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante din viața ta.

Sursă foto: Fionaspa.ro

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate