Cum s-au încasat peste 1 milion de euro de la oamenii din Piatra-Neamț pentru servicii fictive

3

După cum v-am spus de nenumărate ori, dar autoritățile din Neamț sunt prea corupte ca să facă ceva, la Piatra-Neamț au fost îngropate în jur de 50.000 de tone de gunoi undeva pe malul Bistriței. (click aici pentru detalii-video-foto)

Pentru a găsi o soluție de a ascunde ilegalitățile, cei de la primăria Piatra-Neamț au inventat o poveste că vor folosi acele 50.000 tone de gunoi, denumit pompos compost neconform, pentru a acoperi altă groapă de gunoi. Dincolo de faptul că mint cu nerușinare, această scuză le aduce și mai multe probleme.

Dacă cei de la primărie vor folosi acest munte de gunoi la ceva înseamnă că au încasat ilegal bani de la pietreni pentru colectarea acestui gunoi, deoarece pietrenii au plătit pe el un preț care cuprindea sortarea, transportarea și depunerea lui la depozitul ecologic de la Girov și e clar că aceste lucruri nu s-au întâmplat.

Cam câți bani au fost furați din buzunarele pietrenilor prin neducerea acestui gunoi la groapa de la Girov? Peste 1 milion de euro. Unde sunt banii? Cine a delapidat milionul de euro? Cum este posibil să deturnezi o asemenea sumă și să produci o nouă formă de relief îngropând un munte de gunoi fără ca nimeni să nu fie cercetat penal?

Nu știm să vă spunem de ce autoritățile nu vor să vadă ceva care se vede din avion și nici de ce nu întreabă nimeni ce s-a întâmplat cu banii dați de pietreni pentru ca acest munte de deșeuri care ar fi trebuit să ajungă la Girov.

Haideți, domnilor de la instituțiile statului. Totul e foarte simplu.
Aveți 50.000 tone de deșeuri care se vad din avion și pentru care s-au încasat bani de la populație ca acest gunoi să ajungă la depozitul ecologic de la Girov și nu a ajuns.
Mergeți și cercetați unde au ajuns banii plătiți de pietreni pentru un serviciu efectuat fictiv.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. David spune

  Nu mai fumega nimic prin orașul ăsta izolat economic, in schimb scandalurile politice sunt mai ceva ca la București,de unde reiese că se sifoneaza o grămadă de bani publici( că alții de unde) , iar schimbările sunt din rău în mai rău, nu mai avem trolee, le au desființat cu tot cu infrastructura consilierii județeni, pietreni
  Proiectele megalomane începute de Stefan pinalty nu sunt promovate riscând să devină fier vechi( pirtia de ski , telegondola) deși ne declarăm oraș turistic…
  Clădirea Postei …au crescut copaci la subsol
  Drumurile sunt praf și la propriu nu doar la figurat dar visam sa devenim oraș lego…haida de

 2. Dragusan Doru spune

  Suntem furati in fiecare luna cu facturarea gunoiului.Daca verificati listele de cheltuieli de la asociatiile de locatari veti vedea ca este facturat cate un mc de gunoi de persoana.Transformam 1 mc. in litri si rezulta 1000 litri.O caldare de gunoi are 10 litri.Daca inpartim 1ooo litri( 1 mc) la 10 l(o caldare) rezulta ca fiecare locatar duce 100 de caldari lunar.1oo de caldari lunar inpartit la 30 zile rezulta 3.3 caldari zilnic de persoana.Nu duce nimeni 3 caldari de gunoi zilnic(poate cu mici exceptii in perioada de toamna) Daca populatia orasului ( care sta la bloc) este de 50000 persoane rezulta ca lunar se depoziteaza la groapa de gunoi 50000 mc.gunoi,cam exagerat nu?

 3. Nelu spune

  De aia au dublat pretul de colectare de la 50 roni la 100!?…..,ca sa iasa mult,mult sa se umple bine buzunarele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate