Cum s-a produs accidentul de ieri din Piatra-Neamț

ARHIVA

Ieri, 10 iulie, în jurul orei 14.40, s-a produs un accident rutier în municipiul Piatra-Neamț.

Accidentul s-a produs la intersecția str. 1 Decembrie 1918 cu str. Hangului. Unul din conducătorii auto, un bărbat de 63 de ani, a fost asistat de echipajul TIM. Al doilea conducător auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. (click aici pentru articol)

La data de 10 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din Piatra-Neamț a avut loc un eveniment rutier. Din cercetările efectuate a reieșit că un bărbat, de 63 de ani, din Vaslui, a condus un autoturism pe strada Hangului, iar la intersecția cu strada 1 Decembrie 2019, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat, de 63 de ani, din Piatra-Neamț, care se deplasa din direcția Piatra-Neamț – Tîrgu Neamţ. În momentul producerii accidentului rutier, din care a rezultat rănirea conducătorului auto din Vaslui, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a transmis IPJ Neamț.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate