Cum poți să ajuți pasiunea prietenei tale de a fi mereu la modă după ce devine mămică

0

De multe ori o femeie simte că trebuie să renunțe în a avea grijă de ea o dată ce devine mamă. Este normal să simtă asta pentru că își îndreaptă atenția spre copilul nou-născut. Pe lângă faptul că nu prea are timp să se ocupe de ea, mai poate fi și problema banilor. Produsele cumpărate pentru bebeluș pot fi destul de scumpe. Prin urmare, o nouă mămică nu mai poate rămâne în trend oricât de mult și-ar dori fără sprijinul familiei și a prietenilor. Dar, din fericire, sunt o mulțime de lucruri pe care le poți face pentru ca noua mămică să se relaxeze, să se simtă apreciată și să fie în trend, chiar dacă slujba actuală este să aibă grijă de noul membru al familiei.

6 lucruri pe care le poți face pentru prietena ta ca să rămână în trend după ce a devenit mamă

  1. Fii la curent cu noile tendințe: poți să urmărești tu tendințele anului și anumiți influenceri pe canalele de social media. Urmărește-i pe cei pe care îi preferă ea. Selectează anumite poze pentru a-i trimite doar lucrurile care ști îi plac.
  2. Oferă-i cadou o nouă geantă proaspăt apărută: în cazul în care apare o nouă geantă care a prins ochii multor oameni din industria modei și te gândești că ar putea să-i placă, ai putea să o cumperi tu să să-i faci un cadou frumos. 
  3. Produse de înfrumusețare: mai ales în primele luni, proaspăta mămică se va trezi frecvent și în timpul nopții pentru a se ocupa de bebeluș, așa că ai putea să mergi la ea și să vă delectați un pic prin aplicarea de măști revigoratoare sau să-i cumperi produse de machiat. Astfel va simți că cineva are grijă de ea. 
  4. Cărucioare la modă pentru bebe: un alt lucru îl poți face este să cumperi cărucioare la modă, cum sunt cele din gama de produse Cybex de la Babymatters.ro – astfel, de fiecare dată va ieși la plimbare cu bebelușul va arată că este o mamă modernă și că își menține stilul și după naștere.
  5. Geantă de bebe: un alt lucru util pentru proaspăta mămică, dar care va determina statutul ei de mamă care este în trend, este o geantă de bebe, ultimul model. Acest lucru este funcțional și se va bucura de el pentru mult timp, dar va și întoarce privire celorlalte mămici.
  6. Sesiune de cumpărături online: la un moment dat când îi faci o vizită acasă puteți să vă angajați într-o sesiune de cumpărături online, de la bijuterii și creme, până la produse pentru bebeluș și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru ea. Experiența este similară cu cea de a merge fizic la mall, dar poate fi în același timp alături de bebeluș. 

Este important pentru o proaspătă mămică să nu simtă că își pierde identitatea de femeie, de aceea ar fi bine să-i acordăm atenție ei personal și pasiunilor sale. Dacă se mândrea că este la curent cu noile tendințe în modă, iar acum simte că trebuie să renunțe la acest lucru, poți să o ajuți tu. Sunt mai multe metode prin care poți face acest lucru pe care le poți adapta la nevoile ei și la bugetul tău de care dispui. Important este să fi alături de prietena ta în această nouă perioadă. 

Sursa foto: Unsplash.com

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate