Cum arată un liberal de calitate!

1

”Vă rog să nu jigniți electoratul nici unui candidat. Unii sunt părinții voștri, fiecare votează cum îi dictează conștiința. Veniți cu argumente și convingeți acest electorat să voteze cu altcineva.”, acesta este unul dintre mesajele postate de Sebastian Buzilă, liderul echipei PNL din Toplița, județul Harghita.

Vorbim de cea mai performantă echipă din PNL care a obținut pentru Iohannis un procent de 45% în municipiul Toplița. Spunem cea mai performantă echipă, deoarece în județul Harghita, din care face parte municipiul Toplița, pe primul loc a ieșit candidatul Kelemen Hunor cu 77% și pe locul doi Klaus Iohannis cu 9,5%. Deci, categoric, vorbim de echipa PNL care a fost în cel mai neprielnic punct electoral pentru liberali și de acolo din mijlocul frontului electoral au scos 45% pentru Iohannis, scor la care nici nu visează multe alte echipe liberale care au condiții electorale de 10 ori mai prielnice.

Recitiți mesajul cu care începe articolul. Acest mesaj este reprezentativ pentru ceea ce înseamnă o comunicare politică de succes. Asta e ceea ce așteaptă alegătorii de dreapta și nu numai. Aceasta este cheia, iar cifrele certifică acest lucru. Românii vor să vadă politicieni modești, cu bun simț, care să facă mai mult decât să vorbească și care să câștige respectul oamenilor, nu să încerce să îl impună.

Cunoaștem mulți astfel de politicieni serioși, care fac performanță pentru partidele lor și reușesc asta fără să caute scandal toată ziua, fără să fie nesimțiți sau aroganți și chiar au succes mai mare decât colegii lor care suferă de autosuficiență.

Din cauza unor astfel de politicieni care merită tot respectul ne permitem să criticăm aspru mulți politicieni și partide din Neamț. Pentru că avem termeni de comparație și știm că se poate mai bine și mai civilizat decât la Neamț.

1 Comentariu
  1. Stefan spune

    In Toplita, romanii sunt majoritari…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate