Cum arată corupția la Neamț. Garda de Mediu Neamț va aplica legea sau va proteja hoții?

1

Legea compostului a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2021. Legea prevede ca românii să arunce fructele, legumele degradate și alte produse biodegradabile separat de restul gunoiului. (de ce și cum, mai multe detalii click aici)

Gospodarii din Neamț care nu respectă această lege pot primi amenzi de minim 400 de lei, iar societățile comerciale amenzi de până la 20.000 de lei. Amenzile vor fi aplicate de cei de la Garda de Mediu.

Ați fi tentați să spuneți că legea nu se poate aplica și dacă ne referim la aglomerările urbane așa este, dar… surpriză! Județul Neamț este unul dintre județele din România unde s-au investit milioane de euro ca oamenii din mediul rural să poată depozita acest compost. Deci, în acte, oficial, nemțenii din mediul rural pot respecta această lege. În realitate, unitățile de compost pe care s-au plătit 10.000.000 RON nu prea au ajuns la oameni și nici nu se mai știe pe unde sunt.

Despre această hoție clară am scris în 2014 (click aici pentru articol), iar acum Garda de Mediu de la Neamț va trebui să aplice legea și să împartă amenzi sau să protejeze bandiții și să se facă că nu vede.

Sunt șanse reale ca cei care au furat milioanele de euro și din cauza cărora la Neamț nu se poate respecta noua lege vor scăpa nepedepsiți, deoarece au în spate oameni cu grade (securiști) și nu vor fi deranjați de nicio instituție și de nici un politician.

Citiți articolul de mai jos ca să vă amintiți…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. popa piponel spune

    La garda asta parca tot ce misca e numit politic….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate