Cum arată corupția la Neamț. Angajat fictiv la firma primăriei

0

La una dintre firmele primăriei există un angajat bine plătit, dar care doar vine ocazional să semneze condica. În realitate, respectivul angajat e toată ziua prin zona pieței unde are afaceri.

Dincolo de faptul că afacerile respectivului sunt făcute prin spații ale municipalității și în combinație cu municipalitatea, dincolo de faptul ca încasează în mod infracțional un salariu de la un serviciu unde nu se prea duce, individul ofensează pe toată lumea afișându-se toată ziua prin oraș și făcându-și veacul la umbra unui mall din Piatra-Neamț.

Unii dintre angajații firmei subordonate primăriei sunt absolut scârbiți de situație, dar spun că nu au ce face, deoarece conducerea firmei și a primăriei cunosc situația, dar îl tolerează pe respectivul individ care la rândul sau le face diverse servicii.

Numele individului, indiciile, dovezile și multe altele nu sunt date destinate publicității, deoarece sunt în atenția unor oameni specializați în cercetarea suspiciunilor rezonabile. Asta nu înseamnă că toți angajații respectivei firme, mulți oameni de la primărie și alți pietreni nu știu deja despre cine este vorba.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate