Domnul Culita Tarata a spus ca domnul Dorin Ursarescu a primit de la Consiliul Judetean Neamt „342 de miliarde prin alocarea de contracte prin negociere directa, lucru ilegal „

0

Domnul Culita Tarata a spus ca domnul Dorin Ursarescu a primit de la Consiliul Judetean Neamt „342 de miliarde prin alocarea de contracte prin negociere directa, lucru ilegal „. Asta se intampla inainte de a ajunge presedinte de consiliu judetean. Alegatorii s-au uitat in gura domnului Tarata si au spus in sinea lor ca omul e pus pe fapte mari si pe demascarea, sanctionarea si acuzarea celor care au furat din banii nemtenilor.
Iata ca acum, la peste un an de zile se confirma faptul ca domnul Culita  Tarata a mintit si nu este in stare sa ne arate niciun contract ilegal facut de Ursarescu sau altii, ba mai mult de atat, angajatii CJN suspectati ca ar fi contribuit la intocmirea si acoperirea contractelor ilegale s-au transformat foarte repede din complici la jaf in colaboratori si subordonati ai domnului presedinte de CJN .
Atata timp cat in campanie domnul Tarata ne-a facut la toti capul mare cu contractele ilegale ale lui Ursarescu si acum cand are acces la toate actele nu zice si nu face nimic, putem spune ca in realitate totul era in regula iar domnul Tarata este un mincinos ?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate