Cu mașina de serviciu la grădi și la școală

16

Din ce în ce mai mulți bugetari îți duc și își iau copiii de la grădinițe, creșe sau școli cu mașinile de serviciu plătite din bani publici.

Nu e nimeni atât de absurd încât să se supere că dimineața în drum spre serviciu bugetarul care are la dispoziție mașină de serviciu își lasă la școală copilul. Teoretic copilul locuiește lângă școală, numai că practic bugetarul a făcut o manevră și a obținut o mutație fictivă pentru copil în zona școlii unde a avut pile să îl bage. Dar să trecem peste asta. Deci, dimineață e ok ca pe drum să lași copilul în fața școlii și apoi să te duci să te prefaci că plimbi hârtii prin vreo instituție.

Deranjant este când vezi mașinile instituțiilor în fața creșelor, grădinițelor sau școlilor ziua, în timpul orelor de program. Asta înseamnă că bugetarul lipsește de la serviciul plătit din banii celor care sunt la muncă sau, și mai rău, consumă și mai mulți bani publici plimbând șoferul instituției să facă pe dădaca.

Rugăm cititorii ca atunci când văd în intervalul orar 10:00 – 16:00 mașini de instituții în fața creșelor, grădinițelor sau școlilor să le facă o poză și să o trimită pe adresa redacției să ne interesăm și noi ce aveau de rezolvat la respectiva instituție de învățământ.

Iosub Robert

16 Comentarii
 1. Nuțu spune

  Poate faceți niște investigații și pe la Tîrgu Neamț. Cine știe ce surprize pot apărea?

 2. EDI spune

  Devine evident faptul ca, NU DOAR MARIREA SALARIILOR BUGETARILOR constituie solutia pentru servicii mai bune. Este IMPORTANT ca NIVELUL SALARIAL sa reprezinte PRINCIPALA MOTIVATIE pentru angajatul la stat,
  DAR acesta sa fie acordat EXCLUSIV in baza unei GRILE DE PERFORMANTA, bazata pe principalele obligatii din fisa postului ! Cu ALTE CUVINTE, ca la privat…esti performant, esti retribuit pe masura, esti ”catastrofa”…SALARIUL MINIM! ….si se rezolva toate problemele :):)

  1. Bugetarul frustrat spune

   Bugetarii sunt platiti dupa studii, bre!

 3. Lil spune

  De masina politiei ce spuneti? Cu ceva timp.in urma gradinita „paharnicu „.
  Se practica de mult timp si fara jena din partea bugetarilor, platiti din banii contribuabililor. RUȘINE

 4. Vasile spune

  Descriminatorie ? Dar faptul ca masina aia e platita de noi toti ,iar combustibilul la fel, nu pare descriminatoriu ? Faptul ca eu ma duc pe banii mei la scoala cu copilul meu ,iar bugetarii tot pe banii mei ,nu e ?

 5. Gogu spune

  Am vazut mai demult la dvs in site parca cum si doamna prefect asigura transport cu masina institutiei pentru copilul ei fara ca ea sa fie in masina. Pur si simplu masina Prefecturii si soferul asigurau naveta urmasului doamnei prefect. Se pune?

  ADMIN: Nu se prea pune. Dimineata pleaca parintele si copilul din casa …in drum poate să il lase la scoala …nu e nici un efort sau cheltuiala deosebita …

 6. Ion spune

  Și dacă vă trimitem pozele, ce faceți ?
  Presupun că – “nimic”.
  Pe ce se se bazează presupunerea ? După ce v-am trimis fotografii cu bus-uri, transportere parcate între orele 18 și 6 vis-a-vis de stația Garofița de pe bdul Traian, care este rezultatul ? – – -“NIMIC” !

  ADMIN: Nu stiu de ce poze vorbiti. Puteti să ne contactati la 0765234891

  1. Ion spune

   Situația descrisă durează de cel puțin 10 ani, noapte de noapte. Faceți o deplasare la locul indicat și puteți face poze.

 7. Amalia spune

  Asta-i boala veche.Dintodeauna, mașinile instituției au fost folosite de șefi,in interesul personal.Soferii erau și cred că sunt cele mai apropiate persoane ale lor.De ce?Cunoșteau secretele traseelor,mai profitau și ei.Soferul șefului prelua și el puțin din aerele șefului cel mare,devenea un mic sefusor.Aceste metehne vechi,sunt inpamantenite pe plaiul mioritic .De ar vorbi mașinile sau macar soferii !

 8. VLAD spune

  Daca isi permit si sunt tupeisti , sunt acei care odata cand intrau in oras isi lasau sau isi faceau pantofi la intrare in oras. NESIMTIRE omule…!!!

 9. Ioan B. spune

  Bugetarul face ce doreste, lipsa lui de la serviciu nici nu se observa.

 10. Xxx spune

  Este deplasata solicitarea dvs.
  SI discriminatorie…
  La privat credeti ca este altfel?!cine sa urmareasca acest timp?

  1. nicolae marinescu spune

   La privat nu pleci cand ti se nazare. Acolo dai socoteala pentru fiecare minut. SI daca nu iti ies orele,stai si peste program. Sa nu comparam doua stiluri de lucru total diferite. Ca nu sufera comparatie deloc.

  2. Flo spune

   La privat nu esti platit din bani publici.

  3. Privat spune

   Nu este discriminatorie,este f.obiectiva și necesara!La privat exista camere de luat vederi peste tot,cartele de acces și registre de intrări _iesiri,nu poți merge nici la baie/sa bei apa fara sa spui unde /cat/de ce!

 11. Privat spune

  Pai de ce să muncească,daca sunt plătiți și răsplătiți să tragă chiulul/sa stea degeaba???
  Cunosc o grămadă de parasute care sunt bugetare, care în timpul serviciului se întâlnesc cu amanții in diverse locații,merg la salon,la masaj,shopping,etc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate