Cu cerneala udă pe buletin, prinși la volan – Unul are 14 ani, unul are 16 ani și ambii au avut mult curaj (NEAMȚ)

1

Nu sunt puține cazurile în care cei mici încearcă să imite comportamentul părinților. Dacă probatul hainelor sau imitarea felului de a vorbi nu produce consecințe juridice, conducerea unui autoturism de către un minor, produce consecințe grave sau foarte grave.

La data de 7 februarie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un minor, de 14 de ani, din Icușești în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din aceeași localitate.

***

La aceeași dată, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un minor, de 16 de ani, din Oniceni, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 74, din aceeași localitate.

În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Fiți responsabili, atât pentru voi cât și pentru cei din jur!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Min spune

    Curaj ai cand te arunci in flacari sa salvezi pe cineva. Cand conduci fara permis esti prost tupeist.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate