Cu capu’-n tomberon

Pe strada Mărăței se petrec două fenomene. Nu, nu paranormale, ci doar care sfidează timid logica.

Pietonii care vin dinspre Asirom și fac stânga pe această stradă, paralelă cu Bulevardul Traian, merg liniștiți pe trotuar, până într-un punct în care acest trotuar se termină într-un tomberon.

Nu vorbim la figurat, ci la propriu. Un alt aspect deranjant este faptul că pe porțiunea aflată între Asirom și intersecția cu strada Lămaiței, nu există nicio trecere pentru pietoni.

De acord cu faptul că strada Mărăței e departe de a fi o arteră principală însă este extrem de tranzitată, iar pietonii stau minute bune în așteptarea unui moment sigur pentru a putea traversa.

Să mai spunem și că zona descrisă e aceeași în care sălășluiește și ” hotelul de 5 stele” despre care am vorbit zilele trecute? (click aici)

Trist.

- Apreciază pagina -

4 Comentarii
 1. Celentano spune

  Pentru actuala conducere a primăriei nu contează circulația pietonilor.Trotuarul de pe Decebal e ciuruit tot, trecerile de pietoni au fost desființate( zilele astea a fost accidentata o bătrâna care a traversat prin fata bisericii Precista, unde pana anul trecut a fost o trecere de pietoni de zeci de ani).

  1. VLAD spune

   De la locul accidentului pana la trecerea de pietoni ( semaforizata ) mai erau aprox 30 metri. Ce a impiedicat-o pe femeie sa mearga sa traverseze regulamentar ??

  2. Aiurica spune

   Sunt mai multe masini decat pietoni, e normal sa mai desfiinteze treceri.

 2. Un fin observator spune

  Poza e din Caracal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate