Cu aroganța lor, PNL și USR alungă lumea de la vaccinare!!!

2

Cu o aroganță greu de înțeles și cu un PR la fel de neprietenos, băieții de la guvernare își bat joc de campania de vaccinare pe care o coordonează. Toate mesajele lor publice sunt arogante și politizate ”doar împreună”, ”guvernul organizează vaccinarea”, ”vom învinge pandemia”.

Băieții aceștia de la USR și PNL au doar mesaje provaccinare care îi includ pe ei, ei sunt miezul. În viziunea lor arogantă de boieri aflați la guvernare, populația ar trebui, automat, să asculte indicațiile lor și eventual să mulțumească pentru grija pe care doar USR și PNL o pot purta populației.

Politicienii care se ocupă de promovat această campanie de vaccinare sunt niște semizei, nu au în vocabular expresii de genul ”vă rugăm frumos mergeți la vaccinare”. Le ies bube dacă spun ”te rog frumos, cetățene”. Ei nu roagă pe nimeni, ei dau dispoziții, indicații și ne șantajează. Trebuie să ne vaccinăm ”ca să revenim la normal”, ”ca să ne putem îmbrățișa părinții și bunicii”. Totul e condiționat, și nu oricum, ci e condiționat în cel mai nefericit mod. Dacă nu ne vaccinăm nu ni se dau înapoi drepturile noastre care au fost restricționate.

Cu așa o comunicare făcută de boierii politici aflați la guvernare, nu e de mirare că la Neamț campania de vaccinare este un fiasco. Dacă nu era această comunicare arogantă din partea celor de la PNL și USR Neamț, poate campania de vaccinare nu era un succes la Neamț, dar cu siguranță decurgea mult mai bine.

Învățați, domnilor politicieni, să spuneți ”Vă rog frumos”! Nu mai fiți așa aroganți! Dați numai dispoziții, indicații și inventați restricții! Rugați oamenii să vă asculte că nu sunteți regi, ci aleși prin votul cetățenilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. paul spune

    VANZAREA ROMANIEI A ALUNGAT LUMEA! Toata clasa politica este vinovata ,toti ,toti ,toti! Ferice de unguri CA AU UN PRIM MINISTRU caruia ii pasa de ue ,nato putin spre deloc,tot si toate numai pt.cetateni.

  2. Aaaaa spune

    Cu aroganta lor, PSD a alungat lumea din tara 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate