Cronica unei morți timpurii: Mama, tatăl și-un pui de om decedați la distanță de câteva minute – FOTO

0
Sursa foto: observatornews

Oboseala în timpul condusului stă în spatele multora dintre accidentele rutiere, iar studiile arată că după doar două ore la volan, capacitatea de reacţie şi de atenţie a conducătorului auto este diminuată semnificativ. Nu este doar o statistică, este un fapt demonstrat, însă, din nefericire, mulți șoferi aleg să minimalizeze importanța acestui aspect, iar tragediile nu întârzie să apară.

În această dimineață, în jurul orei 05.30, trei persoane și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier petrecut în Galați (notează publicația observatornews). Tatăl (șoferul) și bebelușul de numai 10 luni au decedat pe loc, mama…în drum spre spital. Din primele informații, cel mai probabil din cauza oboselii, șoferul a ațipit, a intrat pe contrasens lovind frontal un camion. Trei vieți curmate într-o fracțiune de secundă, când (poate) totul ar fi putut fi evitat.

În locul unei reuniuni de familie sau a unei vacanțe la munte, părinții celor doi soți trec acum prin cea mai greu de îndurat suferință: aceea de a fi nevoiți să-și îngroape proprii copii…și nu numai, în cazul de față, pentru că nici puiul de om nu mai e.

Sunteți obosiți? Odihniți-vă! Opriți mașina pe dreapta, opriți într-o benzinărie, opriți undeva în siguranță, lăsați scaunul pe spate și dormiți! O jumătate de oră, și tot e mai mult decât nimic. Unii oameni ar da la schimb ani buni din viață pentru acele 30 minute alături de cineva care acum nu mai e…

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate