Crețu Laurențiu 2020/2021

0
Laurențiu Crețu-membru Birouri Județene Reunite USR-PLUS

Cine este Crețu Laurențiu? Un tânăr politician din Neamț care, spre deosebire de alți politicieni, ”nu a ars etape”. A plecat de jos, a învățat, a muncit și s-a ridicat pe propria muncă. Un tânăr om politic care crede sincer că se poate schimba ceva în țara și județul nostru.

Cum a fost pentru dumneavoastră anul 2020?
Din punct de vedere politic, îmi place să cred că sunt măcar un fir de nisip din acea cărămidă care va sta la baza împliniri democrației, justiției, sănătății și educației din România. Nu am avut rezultate electorale deosebite, însă în acest an am reușit să realizăm o fuziune între două partide promițătoare, USR și PLUS, am reușit să livrăm miniștri, parlamentari, primari, viceprimari și foarte mulți consilieri . Ține doar de noi să avem rezultate pozitive, astfel încât la următoarele sesiuni de alegeri să avem sprijinul deplin al comunităților din care facem parte.

Ce vă propuneți pentru anul 2021?
Acum a sosit momentul să dovedim că speranțele pot deveni realitate, cu mult mai multă muncă . Suntem pregătiți să muncim atât cât va fi nevoie pentru #O_Românie_Fără_Hoție!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate