A crescut adresabilitatea către Ambulatoriul Integrat al Spitalului

1

policlinica (1)Datorită unei mai bune organizări și unei mai bune informări a pacienților, adresabilitatea către Ambulatoriul Integrat al Spitalului, policlinică, a crescut cu 6 procente în ultimul an și anticipăm că după implementearea noului sistem de programări pentru consultații și mai mulți nemțeni să poată beneficia de serviciile acestei unități medicale aflate sub coordonarea Spitalului Județean de Urgență Neamț.

Dacă până acum policlinica era exclusă din calcule pentru mulți pietreni și nemțeni care se plângeau de diverse neajunsuri și preferau să meargă direct la UPU sau în mediul privat, în 2016 91.947 pacienti au beneficiat de serviciile oferite în ambulatoriul spitalului, mai mult cu 5.408 fata de anul 2015.

Creșterea adresabilității către Ambulatoriul Integrat al Spitalului este foarte importantă, deoarece influențează în mod direct timpul de așteptare de la UPU. Pacienții cu afecțiuni ce nu au caracter de urgență sunt tratați în policlinică unde timpul de așteptare este mai mic, iar medicii sunt fiecare cu specialitatea lui, având alt orizont de diagnsticare și monitorizare în timp a pacienților.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Catalina Elena spune

    adica mai multe persoane….mai multa lume saraca,care nu isi permite un cabinet privat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate