COZMANCIUC : ” Partidul Național Liberal a câștigat Primăria Piatra Neamț.”

0

Președintele PNL Neamț, Mugur COZMANCIUC a declarat astăzi în conferința de presă organizată ca urmare a ședinței de Consiliu Local: ”începând de astăzi Piatra Neamț are un primar PNL, în persoana domnului Dragoș CHITIC și doi viceprimari PNL, domnul Vasile POPESCU și domnul Constantin TEODORESCU . Astăzi se dă startul formării echipei liberale care în 2016 va câștiga alegerile în județul Neamț. Partidul Național Liberal lansează o rezoluție pentru Piatra Neamț, care se numește Piatra Neamț – capitala liberalismului. ”

”Prin această rezoluție ne asumăm să avem ca prioritate cetățeanul și agenda acestuia. Ne vom axa pe atragerea și formarea resurselor umane de calitate care să vină înspre poltica liberală. Județul Neamț trebuie să fie un pol de creștere în perioada 2015 – 2030, prin proiecte și programe integrate. Aici ne referim la dezvoltarea infrastructurii, atragerea investițiilor în județ și pe cale de consecință creșterea numărului de locuri de muncă. PNL este singurul partid care are un proiect până în 2030 pentru județul Neamț, a mai declarat liderul PNL Neamț Mugur COZMANCIUC.

Primarul PNL Dragoș CHITIC a declarat că :” În echipa PNL merg spre victorie. Am stat de două ori la masă cu PNL și Mugur COZMANCIUC și de fiecare dată am avut succes. Acum PNL are în mine un membru loial, care o să continue proiectele administrației și îmi doresc să atrag cât mai multe persoane de dreapta care să fie interesate de viitorul municipiului. Vreau să mă ridic la nivelul de performanță solicitat de președinte Mugur COZMANCIUC și să facem din Piatra Neamț – capitala liberalismului ”

Deputatul Radu SURUGIU, președintele Organizației Municipale Piatra Neamț a spus că :  ” în pofida faptului că PSD a făcut un joc murdar, un joc care nu este conform cu o administratie curată, voința electoratului a învins. Oamenii în 2012 au votat dreapta, în 2014 ne-au confirmat voința lor de dreapta iar noi ca PNL vom lupta ca să nu îi dezamăgim. PNL are o singura voce și cum am spus și acum cateva zile cine face politica de dreapta o face în PNL, cine vrea sa facă în PNL politica PSD este invitat să plece.”

 

BIROUL DE PRESĂ PNL NEAMȚ

30 aprilie 2015

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate