Cozi uriașe la benzinăriile din Neamț, de teama scumpirii combustibilului (FOTO)

0

Conflictul militar din Ucraina a dus la sancțiuni fără precedent împotriva Rusiei. Întrucât statele din vest au limitat achiziționarea de produse petroliere din Rusia, s-a semnalat o creștere a prețului petrolului, fiind previziuni că în scurt timp benzina va sări de 8 lei pe litru sau chiar va depăși 10 lei. La o benzinărie din judeţul Bihor benzina s-a vândut şi cu 11 lei/litru, scrie bursa.ro.

Pe fondul acestor avertizări, românii din toată țara au luat cu asalt staţiile de carburanți, la această oră fiind deja cozi foarte mari.

Și în Neamț șoferii au făcut cozi la benzinării, iar din imaginile primite de la un Peco din Piatra-Neamț se poate vedea că teama scumpirii combustibilului ar putea duce chiar la adevărate blocaje în trafic. Coada ajunge până la podul de la Orion. Chiar și așa, prețul din imagini arată că încă nu s-a depășit pragul de 8 lei/litru.

Puteți vedea evoluția prețurilor în Monitorul Preţurilor la Carburanţi, aplicaţie lansată de Consiliul Concurenţei CLICK AICI.

La unele stații din Piatra-Neamț combustibilul a sărit de 8 lei:

Prețurile la această oră în Piatra-Neamț:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate