Mafia Centrelor de permanență din Neamț, ”acoperită” de Direcția de Sănătate Publică?

3

Centrele de permanență din Neamț sunt o afacere de milioane de lei și nici măcar nu își îndeplinesc rolul de a diminua numărul de pacienți veniți la unitățile de primiri urgențe. Unele centre de permanență își fac treaba cum trebuie, pe la altele doctorul nu apare noaptea, iar câteva sunt efectiv închise în timpul programului. Totul, de la medic la chirie, este decontat din bani publici, dar se pare că în cazul celor care nu sunt la serviciu decontarea se face doar din pix și nimeni nu vede nimic.

În urma zecilor de sesizări de la pietreni, noi am fost cu camera ascunsă la aceste centre (click aici pentru articol) și am găsit exact ce primisem ca reclamații, că doar oamenii nu sunt nebuni.

Ceea ce noi am filmat cu camera ascunsă este cunoscut în oraș, fiind de notorietate centrele de permanență unde noaptea medicul este doar pe hârtie. Ei bine, Direcția de Sănătate Publică care are în atribuții controlul acestor centre spune că a efectuat 13 controale în anul 2018 și la centrele de permanență din Piatra-Neamț nu au găsit nicio neregulă.

Așadar, conform Direcției de Sănătate Publică ce filmăm noi cu camera ascunsă nu se confirmă, ce ne reclama zeci de pietrenii nu se confirmă. Toți suntem nebuni. Centrele de permanență din Piatra-Neamț funcționează corect. Hai pa!

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Stefan spune

    Am auzit ca este o doctorita pediatru care cere bani pentru consultatii facute in centrul de permanenta!

  2. pardos spune

    CEL din Dărmănești , RECOMAND și Confirm că sunt de găsit ,Doctorii și asistentele .Profesioniști. Asistentele știu să facă și o injecție fara să pleci Intr un picior ori Năuc de Durere, fața de aglomerația de UPU Spital.ESTE OK foarte rapizi și serviabili…l Nu e numai la nivel de oraș sunt astfel de locații și prin câteva comune din județ .

  3. IONEL spune

    CEL din P ta Bistrița RECOMAND și Confirm că sunt de găsit și asistenta Știe să facă și o injecție fara să pleci Intr un picior ori Năuc de Durere, fata de unele din SJU care vin câte 2 X3 la ,, Tratament,, Bussnies ul Nu e numai la nivel de oraș sunt astfel de locații și prin câteva comune din județ .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate