Alocația pentru susținerea familiei este de acum condiționată de prezența copilului la școală

1

Alocația pentru susținerea familiei se acordă ca formă de sprijin pentru familiile cu venituri reduse care au în creștere și îngrijire copii.

De acum înainte, dacă copiii înregistrează absențe la școală, alocația de susținere a familiei se diminuează proporțional cu numărul de absențe înregistrate, mergând până la suspendarea drepturilor bănești alocate pentru susținerea familiei.

Deci celor care iau bani că sunt săraci și au copii, dar nu au grijă ca micuții să meargă la școală, li se taie acest tip de ajutor social.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Cornel spune

    CORECT sa se duca la școală ,decât cu oile, vacile , ori la PĂDURE Ptr alții , NU de alta da mâine , poimâine daca o sa i întrebe careva câte zile are săptămână , sau pluralu la Foame , sunt Studenți care au Doua Foame ?? Pe lângă faptul că în unele medii rurale sa ajuns la un fel de Berevoiesti , iobăgie , liber consimțită , Totodată Tot Corect ar fi și ca acei bănuți , sa poată să i ridice copilul ( pe timpul meu erau niște. carnete cu foi ca un OP pe care completai , daca știai sa scrii , desigur , după care te duceai la. ghișeu la Poștă și ți luai banii ), CUM. oficii poștale sunt și la țară se pot deplasa singurei sa și ridice , decât unul din părinți , care are CONT deschis la M A T pentru SLioaca , rachiu , rom , secărică , beer combinate , de in loc să. ia Ptr copil , copii ce le este necesar ,ii bea cu toate caracudele din sat ,com după care ajunge și acasă , Unde incepe să o facă pe comisarul cu femeia și copii, CA doar de aia e BĂRBAT.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate