Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
  • :
  • :

Copiii din Piatra-Neamț pot merge fără bilet sau abonament în unele microbuze private din Piatra-Neamț

După câteva articole despre evaziunea din transportul în comun din Piatra-Neamț, ceva s-a schimbat. Șoferii care se ocupau cu făcut bani la negru au adoptat o nouă tactica ingenioasă. Nu mai dau bilete copiilor, aceștia fiind mai greu de pus la dat vreo declarație în cazul unui control, nefiind majori.

Așadar, din ce vedem noi în transportul în comun din Piatra-Neamț, în unele microbuze copiii pot merge fără bilet, nu și fără să plătească călătoria.

Ce este ciudat este faptul că în timp ce transportatorii privați din Piatra-Neamt fac evaziune la greu și dau bilete din acelea de care poate face oricine acasă, cei de la Troleibuzul au fost obligați să își monteze case de marcat pe troleibuze, autobuze și microbuze plus că au parte de controale peste controale.

Oare de ce au fost obligați doar cei de la Troleibuzul să aibă case de marcat și restul merg cum vrea mușchiul lor?
2 comentarii la “Copiii din Piatra-Neamț pot merge fără bilet sau abonament în unele microbuze private din Piatra-Neamț

  1. Cornel

    Troleibuzul tine de CJ Stat ,care a dat legea , ceilalți sunt Privați cu Conexiuni la stat, plus faptul că între ei este și un Carotaj in privința orelor de plecare din stații, Chestiune care uneori duce la urmăriri , telefoane de alertă , Daca până de curând cei de la Troleibuzul erau pierzători , Acum lucrurile s au schimbat de când au busurile alea ISUZU , la care nu le mai sare sarma , au km mai puțini decât unele de la Concurență, și dacă știi să mergi cu el ieși în Pole Position , Case de marcat Nu au cei privați , Dar au camere video și pe care se presupune că se uită cineva , ori daca încasările corespund cu Nr de pasageri ,Nu sunt Pierderi ,De ce sa mai pună casă . ?Acum e Lipsa de șoferi , Dar sa fi fost cum era în urmă cu câțiva ani : Cornel VREI să fii șofer ,sa vezi Lumea ,( tot era un art. acum 2 zile ) DA , OK pui Garanție și ai plecat cu camionul, mașina , Sa vedeți ce Degajare ar fi , așa acum face școală, obține categoria se angajează luna asta la unu , învață meserie pe mașina de acolo , după îl vezi la Stat ori privat , in funcție de salarizare.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *