Controale în spitale până pe 3 septembrie

0

Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ execută controale în unităţi sanitare din judeţ, în perioada 23.08 – 03.09.2010, pentru analiza necesităţilor de realizare a unor măsuri de protecţie la foc, pentru amplasarea unor sisteme de detectare / semnalizare, completarea cu anumite sisteme şi instalaţii de stingere a incendiilor. Activităţile se execută în limita competenţelor legale, în sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică.

Echipele de control vor executa acţiuni de verificare a respectării dispoziţiilor legale privind apărarea împotriva incendiilor în unităţi sanitare, cu accent deosebit pe verificarea căilor de acces / evacuare, limitarea propagării incendiilor, modalitatea de exploatare a instalaţiilor, asigurarea mijloacelor tehnice, sistemelor şi instalaţiilor de detecţie, semnalizare şi stingerea a incendiilor.

În săptămâna 23 – 27.08.2010, cadrele Inspecţiei de Prevenire au executat controale de fond în localităţile Dragomireşti, Războieni, Tupilaţi, Ţibucani, la o societate comercială din Săvineşti şi Sucursala Hidrocentrale Bistriţa, urmărindu-se verificarea respectării prevederilor actelor normative şi a celorlalte reglementări privind apărarea împotriva incendiilor şi de protecţie civilă, precum şi stadiul soluţionării neregulilor constatate anterior.

În cadrul campaniei „O casă sigură – O viaţă în plus. Respectaţi măsurile de prevenire”, personalul Compartimentului Pregătirea Populaţiei şi Coordonarea SVSU şi SPSU a desfăşurat o serie de activităţi de informare preventivă în tabăra de copii organizată în localitatea Durău, unde au fost prezenţi 111 elevi şi 12 preşcolari, precum şi în municipiul Piatra Neamţ (Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Al. Roşca”, complexul „Elena Doamna” şi complexul „Ion Creangă”).

I.S.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate