Containere de gunoi de 25.000 euro bucata la Piatra-Neamț

6

Noile containere de gunoi din Piatra Neamț costa 25.000 euro bucata (cu tot cu montaj).

În orașul în care administrația nu e în stare să spele și să țină curate containere mizerabile de gunoi pe care le are deja, primăria anunță o nouă investiție de 2,5 milioane de euro pentru achiziționarea și montarea a 100 de noi containere de gunoi dintre care 10 vor fi chiar subterane… adică îngropate în pământ.

Nu știm cum vor igieniza containerele de gunoi îngropate atâta timp cât ei nu sunt în stare să le spele cu un furtun pe cele de deasupra pământului dar ce mai contează… 100 de containere cu 2,5 milioane de euro… asta înseamnă 25.000 de euro de container… un fleac…

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Moflea Papura spune

  Nu trebuie sa mai mire pe nimeni cu asa o conducere in fruntea tarii si asa primar in aceasta urbe. Din pacate primarul nostru zero pe toata linia. Arogant, le stie pe toate, fricos, cu o ehipa la fel ca si el. Nu va asteptati la mari realizari. Nu sunt bani, in general, dar pentru spagi, salarii, cheltuieli si alte prostii inventate de acesti hoti sunt. Sa vedeti la alegeri ce fata de milogi au si ce mamanca in platformele program. Vai de noi.

 2. Aursulesei Constantin spune

  – Si – PARAINDARATUL – cat este, la acest – Contract de 2,5 milioane de euro?

 3. Adelina spune

  Imi place de administratia locala care cumpara pubele de 25.000 de euro. Salarii mai mari sau pensii mai mari nu s-ar da, dar pentru pubele de gunoi avem bani. Rusine ROMANIA!

  1. Nanu spune

   Acestea sant cumparate din fonduri europene si nu pot fi folositi ptr salarii si pensii , ptr salarii si pensii mai mari intrebatii pe guvernantii cu pensii si salarii nesimtite !

 4. Radu vasile spune

  Nu sunt bani la buget??????
  Stâlpii de iluminat de prin oraș au fost facturării cumva ca au fost și vopsiti????
  Ca arată ca naiba ruginiți și vai de mama lor
  Domnilor cetățeni știe careva cât ne costa toată schimbarea asta??????

 5. Emil spune

  Va fi interesant cum le golesc pe alea îngropate…….la mână sau cumpără mașini speciale la 2-3 milioane bucata?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate