Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 19 august 2019
  • :
  • :

Consum de droguri, delicvență juvenilă și siguranță rutieră

În săptămâna 15–19 aprilie a.c., în numeroase școli din județul Neamț s-a desfășurat ,,Săptămâna Școala Altfel’’.

În acest sens, poliţiştii Compartimentului de Analiză si Prevenirea Criminalității  din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Neamț au răspuns solicitărilor venite din partea unităților de învățământ de a participa la activități informativ-preventive a elevilor pe diverse teme specifice vârstei acestora.

Cele peste zece activități au fost derulate atât în mediul urban (Școala Gimnazială Nr. 5 Piatra Neamț, Școala Gimnazială Daniela Cuciuc Piatra Neamț, Colegiul Tehnologic “Spiru Haret” Piatra Neamț ) cât și în cel rural (Școala Gimnazială Pângărați, Școala Gimnazială Stejaru, Liceul Tehnologic Special Ștefan cel Mare), unde au fost prezenţi şi poliţiştii din cadrul posturilor de poliţie.

În cadrul discuţiilor au fost abordate teme precum siguranța rutieră, prevenirea victimizării minorilor, prevenirea delicvenței juvenile și prevenirea consumului de droguri, elevii apreciind subiectele propuse precum și modalitatea interactivă de prezentare a acestora.

Sursa: IPJ Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *