Cât mai costă actele false, armele și drogurile

0

Pentru utilizatorii obișnuiți de internet noțiunile de ”DarkMarket”, ”Darknet” sau ”Deepweb” sunt lucruri necunoscute. Toate aceste noțiuni se referă la o parte a internetului care nu poate fi accesată normal, ci doar cu softuri speciale, autorizări sau protocoale de comunicare online non-standard. Din această zonă a internetului se poate cumpăra orice, de la organe până la arme, de la droguri și până la servicii de asasini.

Această piață neagră din zona neaccesibilă publicului larg pe internet este patronată de reguli stricte, tranzacțiile se fac numai în monedă virtuală, coletele sunt trimise prin tot felul de tertipuri poștale iar clientul nu știe niciodată cine este vânzătorul sau prestatorul de servicii. Desigur că aici se fac și multe escrocherii, iar toate tranzacțiile sunt ilegale, motive pentru care nu recomandăm nimănui să facă nici un fel de achiziție din această zonă a internetului.

Ce este de interes public este faptul că în această zonă a internetului își au punctul de plecare multe dintre actele false descoperite pe teritoriul UE, inclusiv în România, multe arme și chiar și droguri. Iată prețurile pentru arme, droguri și acte false de identitate din Deepweb .
Prețurile sunt exprimate în monedă virtuală BTC. Orientativ 1 BTC înseamnă aproximativ 5.000$.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate