Consiliul Județean Neamț trebuie să contracteze o firma care strânge animalele moarte din șanțurile județului

1

Dintr-un răspuns foarte ciudat primit de la DSV aflăm că responsabilitatea de strângere a câinilor călcați de mașini și a animalelor moarte de pe marginea drumului aparține Consiliului Județean Neamț. Nu prea înțelegem noi cum ar putea Consiliul Județean să bugeteze și să deconteze servicii de acest gen desfășurate pe teritoriul UAT-urilor din Neamț, dar dacă spun cei de la DSV asta, or ști ei ceva.

Într-o logică elementară, această responsabilitate ar trebui să revină fiecărei primării, căci este prea costisitor și absolut nepractic ca o firmă să se plimbe prin tot județul și să adune cadavre de animale.

Undeva ceva este ambiguu în legislație și dacă DSV are dreptate atunci niște parlamentari ar trebui să se trezească și să regleze legislativ această problemă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. VICTOR spune

    A Fost una PROTAN pe la ROMAN , au avut si un EVENIMENT , ia adunat ,colectat , Dupa care GHINION , sa rasturnat camionul pe Petru Voda , pe langa Animale decedate , mai Colectau si Expiratele din Lanturile de magazine mari , Aici sa REGLEMENTAT , LE scade pretul , ori fac PROMOTIE , sa pape Oamenii GUNOAIE ,care mai au 7 ,3 zile pana la data expirarii , ori pot Decide Magazinele sa le dea DONATIE la dif asociatii , or sa faca asa un pachet mai mare sa l expedieze la Zarnesti lui ANCUTA si suratelor ei .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate