Consiliul Județean Neamț – Anunț dezbatere publică

0

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, republicată, Consiliul Județean Neamț supune consultării publice anexa la proiectul de hotărâre privind aprobarea Studiului de oportunitate pentru fundamentarea și stabilirea soluțiilor optime de delegare a gestiunii, precum și documentația de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciului de transport public rutier de persoane prin curse regulate în județul Neamț.

Anexa la proiectul de act normativ mai sus amintit poate fi consultată pe site-ul Consiliului Județean Neamț www.cjneamt.ro și la punctul de lucru al Consiliului Județean Neamț din municipiul Piatra-Neamț, str. Ștefan cel Mare, nr. 23, județul Neamț, începând cu data de 06.10.2022.

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, republicată, până la data de 21.10.2022 ora 14:00, se pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare se vor transmite pe adresa [email protected], prin fax nr. 0233 211569, prin poștă sau direct la Registratura Consiliului Județean Neamț. Materialele transmise vor purta mențiunea „PROPUNERI privind Documentația de atribuire a Programului de transport public județean de persoane“

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate