Consilierul Misăilă: Ședință extraordinară a Consiliului Local Piatra-Neamț la Școala din Văleni

2

ședințăMarți, 31 ianuarie, la finalul ședinței de Consiliu Local Piatra-Neamț, consilierul local din partea ALDE, Cătălin Misăilă, a propus ca următoarea ședință de CL să se desfășoare la sediul școlii din cartierul Văleni.

Cătălin Misăilă se află în Consiliul de Administrație al Școlii nr. 2 din Piatra-Neamț, în subordinea căreia se află școala din Văleni. Fiind la curent cu problemele cu care se confruntă această unitate de învățământ, consilierul local Misăilă a invitat toți consilierii locali, în frunte cu primarul Dragoș Chitic, să vină la fața locului și să găsească soluții.

Secretarul municipiului, Florin Fecic, a declarat că pentru a desfășura o ședință extraordinară la școala din Văleni este necesară strângerea de semnături, acțiune pe care și-a asumat-o Cătălin Misăilă că o va duce la îndeplinire.

Sperăm ca după o astfel de implicare a Consiliului Local la nivelul școlii din Văleni, elevii și cadrele didactice să își poată desfășura activitatea în condiții decente și sigure.

Despre școala din Văleni:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. cum sa nu spune

    domnule Iosub, nu se rezovă nicio problemă nici dacă se țin acolo toate ședințele

    calitatea umană, această expresie, trebuie să dea de gândit

    restul sunt povești, de imagine, atât

  2. Alessander Enache spune

    Sa se faca ceva bun

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate