Consilierii PSD au blocat proiectele guvernului PSD în Consiliul Local Piatra-Neamț

1

Nu știm exact să vă spunem cum au reușit PSD și ALDE această performanță, dar vrând să blocheze o alocare la rectificarea bugetului municipiului Piatra-Neamț au blocat la grămadă și vreo trei proiecte aprobate la finanțare chiar de guvernul PSD: finalizarea școlii și grădiniței din Speranța, asfaltarea străzii Mărțișor și construirea unui pod peste pârâul Cuiejdi.

Poate data viitoare PSD+ALDE își fac temele mai bine înainte de ședință și reușesc performanța să blocheze numai alocările bugetare prin care punctează PNL+PMP, nu și cele prin care punctează guvernul PSD.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Victor spune

    Robert, stii foarte bine ca doar incapatinarea consilierilor PNL de a nu vota un amendament, la insistentele primarului, a dus la picarea proiectului de hotarare. Stiau ca le trebuie 12 voturi (pe care nu le aveau in sala) pentru a trece proiectul in forma propusa de ei. Era foarte simplu! Consilierii PSD – ALDE nu au blocat nimic!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate