Consilierii PNL și USR au votat să nu se schimbe conducta care aduce apa în Piatra-Neamț

3

Conducta principală care aduce apa în Piatra-Neamț este depășită ca termen de viață și se tot sparge lăsând tot orașul fără apă.

Din păcate, Consiliul Județean Neamț prin compania ApaServ a alocat bani acum câțiva ani pentru a schimba această conductă doar că, din cauza unor șmecherii făcute de primăria Piatra-Neamț, nu s-a putut efectua lucrarea. Primăria a refuzat să dea autorizație de construcție celor de la ApaServ. Banii, aproximativ 2 milioane de euro, nu s-au putut cheltui și au fost dați înapoi la Uniunea Europeană.

Într-un dispreț total față de pietreni, azi, consilierii locali de dreapta au refuzat alocarea banilor propusă de consilierii social democrați pentru a se schimba țeava și a repara greșeala primăriei.

Așadar, inevitabil, țeava principală care alimentează cu apă municipiul Piatra-Neamț se va sparge în continuare pentru că e extrem de veche și pietrenii vor rămâne fără apă la fiecare avarie pe acest tronson.

Singura motivație absolut penibilă a primarului Carabelea a fost că își face Arsene birou nou la CJN și să dea Arsene banii. Efectiv nu au avut nici un argument pentru care s-au opus decât veșnica lozincă cu ”PSD e de vină” Este incredibilă obrăznicia primarului din orașul unde se fac stații de autobuz de 60.000 euro și trotuare peste căi ferate de 50.000 euro.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Un mirat spune

  Felicitari acestor mari barbati politici din PNL, USR, etc…
  Uite-asa, pas cu pas, acest partid va sucomba in Piatra Neamt incat nu vor mai acea acces la putere cateva cincinale bune….
  Primarul Carabelea este o adevarata ancora pt acest partid …. Il trage definitiv la fund !
  Pacat pt ei, au avut o buna oportunitate la nive national dar intr-un an si un pic si-au batut joc de ea intr-un mod in care nici PSD nu ar fi reusit !

 2. gogu spune

  PNL și USR devin atât de mici încât nu ar mai trebui să conteze.
  Ce este mai rău din fostul PDL + securiști (sau fii de securiști), ăștia sunt !
  Ce mai caută ăștia in politică?

 3. vasile r spune

  curtea de conturi ce spune???
  DNA-ul ce spune?????
  Consilierii locali ce fac, au legile, au hotarari de consiliu local

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate