Consilierii locali PSD Roman solicită alocarea a 60% din bugetul local pentru rezolvarea problemei infrastructurii de apă

0

Consilierii locali PSD Roman solicită alocarea a 60% din bugetul local pentru rezolvarea problemei infrastructurii de apă. Propunerea pe care consilierii PSD Roman au făcut-o primarului la întâlnirea de ieri pe tema bugetului pentru acest an este aceea „de a se renunța la cheltuielile inutile, iar bugetul Romanului să fie concentrat pentru rezolvarea adevăratelor probleme din oraș.”, a transmis Oana Bulai, președintele PSD Roman.

„Prioritățile romașcanilor trebuie să fie și ale Primăriei.

Vi se pare normal ca Primăria Roman să aibă prinsă în buget suma necesară pentru reabilitarea a 5 străzi, în condițiile în care li s-a atras atenția de către Apaserv că sub acestea se află conducte care trebuie înlocuite? Ce înseamnă asta? Asfaltezi acum străzile pentru ca mai apoi să vii să le spargi pentru a schimba conductele? Asta înseamnă să fii un primar gospodar?

Este datoria primarului să vină cu o viziune pentru următorii ani și să fie un bun gospodar!

Este un lucru pe care PNL nu l-a demonstrat în Roman în cei 14 ani de când reprezentanții săi conduc Primăria, având în vedere gravitatea situației cu care ne confruntăm, una pe care nu o regăsim în celelalte orașe din Neamț care sunt sub contract tot cu Apaserv.

Dacă la alții s-a putut, la noi de ce să nu se poată?

Interesul care ar trebui să conteze este cel al romașcanilor! Romașcanii vor o infrastructură de apă măcar la stadiul de subzistență, care să funcționeze în limita bunului simț.”, a mai transmis Președintele PSD Roman, Deputat Oana Bulai.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate