Carmen Nastasă, președintele OFSD Neamț, a fost aleasă vicepreședinte PES Activists România

0

Președintele OFSD Neamț, doamna Carmen Nastasă, a participat zilele trecute la Adunarea Generală PES Activists România, un eveniment în cadrul căruia s-au organizat întrevederi cu lideri PSD la nivel național, traininguri și discuții cu formatori de opinie și reprezentanți ai societății civile.

În cadrul evenimentului, membrii PES Activists i-au acordat doamnei Carmen Nastasă votul pentru funcția de vicepreședinte PES Activists România.

Conform programului, împreună cu colegii din toată țara abordăm discuții spre principalele teme europene, internaționale și doctrinare în perspectiva alegerilor europene din anul 2024. De asemenea, discutăm pe regiuni despre raportul de activitate pe anul trecut și despre acțiunile viitoare, pentru că activitatea care se desfășoară în teritoriu se regăsește și la nivel macro, european și proiectele noastre sunt gândite astfel încât vocea social-democraților să fie cunoscută din cel mai mic sat și până la Bruxelles.

În timpul întâlnirii de ieri a fost validat noul coordonator interimar al PES Neamț, colegul meu Bogdan Dumea, secretar de stat la Ministerul Digitalizării. Îi urez succes și sunt convinsă că va continua proiectele începute în calitate de coordonator, cu organizația de la PES Activists Neamț!

Tot ieri, europarlamentarul Victor Negrescu a obținut un nou mandat de coordonator general al PES Activists Romania, iar Sitaru Janina a fost realeasă secretar general. I-am susținut pentru aceste funcții, pentru că au demonstrat de-a lungul timpului că sunt capabili să le dețină! Felicitări, dragilor!

Am și eu o satisfacție personală care mă onorează extrem de mult: colegii mei mi-au acordat votul pentru funcția de vicepreședinte PES Activists România, pentru relația cu OFSD și le mulțumesc din tot sufletul! Nu vă voi dezamăgi! Sunt mândră că fac parte dintr-o astfel de echipă!”, a transmis doamna Carmen Nastasă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate